Svekrva mi je pravi smor – Page 4 of 13 – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva mi je pravi smor

Onaj mršaviji poče da mi masira sise i nabrekle bradavice, a onaj drugi spusti ruku na pičkicu i reče:

– Pa matora je skroz mokra. Jebote, ova mora da se nije jebala mesecima. Hoćeš da te karamo?

Mislim nemaš nekog izbora. Ili ćeš pristati da te lepo pokaramo, kao pravu drolju, ili ovi snimci idu znaš već na koje sve adrese.

Ćutala sam lica umazanog od sperme. Pica mi je pulsirala i bridela. Dve omekšale kurčine su mi se klatile pred očima. Ako ne pristanem, moj život je otišao u materinu, a ako pristanem, možda i uspem nekako da se izvučem. Zato rekoh:

– Da…

– Idi i istuširaj se pa ćemo da nastavimo – reče rošavi.

Otišla sam u kupatilo i istuširala se. Kada sam se vratila, njih dvojica su ležali na krevetu sa flašom viskija i petljali oko video kamere.

– Hajde, kurvice, dođi da te zadovoljimo. Popij malo, pa prošetaj po sobi da te malo gledamo.

Iskapila sam punu čašu viskija. Dok sam šetala po sobi, terali su me da zauzimam razne poze i da se pipkam po pici i sisama. Popila sam još jednu celu čašu i osetila kako me piće hvata.

– Hajde sada na posao, kurvice – reče rošavi i gurnu mi kurčinu u usta. – Lepo da mi ga sisaš do jaja.

Onaj drugi mi priđe sa leđa i poče da mi liže guzu i prstima prodire u picu. Potpuno sam se prepustila ovoj dvojici klinaca. Bila sam napaljena kao nikad do tada.

Kurac u ustima poče da raste i nisam mogla više od polovine da progutam. Rošavom se to nije svidelo, pa me položi na krevet na leđa i sede mi na grudi.

– Slušaj, droljo, ima da ga celog progutaš!

Zinula sam, a on se malo izdigao i nabio mi ga u grlo celom dužinom. Osetila sam kako mi je ušao u grlo i skoro sam povratila. Kad ga je izvadio, bio je sav mokar od pljuvačke. Ponovo mi ga je nabio do kraja u grlo. Posle dva tri nabijanja digao se i rekao:

– Liži malo jaja.

Jaja su mu bila izbrijana i velika. Lizala sam ih mahnito i požudno. Ipak, to nije bilo sve što je on želeo. Malo se opet pomerio i naredio mi:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt