Svekrva mi je pravi smor – Page 3 of 13 – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva mi je pravi smor

Ustala sam i on me je nabio licem prema vratima lifta zadižući mi suknjicu drugom rukom.

– Oho, pa vidi ti matoru što fura tangice. Lepo si očuvana, nema šta.

Spustio mi je gaćice do kolena, raširio mi guzu i opet počeo da slika sa aparatom.

– Pa što nisi obrijala pičkicu? Neće slike lepo ispasti. Hajde, Vlado, prisloni joj kurac na guzu da okinem koji snimak, pa da palimo.

Osetih kurčinu na guzi uz škljocanje aparata.

Sve je to trajalo par minuta. Lift je ponovo krenuo i ubrzo stao na mom spratu. Žurno sam izašla zgrožena i uplašena.

Dugo sam se kući tuširala i razmišljala šta da uradim. Ipak me nisu silovali ni povredili, ali imali su slike i ko zna šta će sa njima da urade.

Ali, nisam dugo čekala na nastavak torture. Dva dana posle toga stigla mi je pošta, pismo adresirano na mene. Otvorila sam i ugledala fotografije iz lifta. Strašno! Dole je pisalo: Ovo je samo opomena, ako ne budeš uradila šta ti kažemo, sledeće pismo ide mužu na ruke, fotografije na internet i u firmu u kojoj radiš, pa ti onda vidi šta ćeš. Sutra ujutro dođi u susednu zgradu, peti sprat, stan 18. Tačno u 11h.

Ujutro sam došla do tog stana. Bilo je oko pola 12. Pozvonila sam i vrata su se otvorila.

– Kasniš, matora. Sledi kazna.

Uhvatio me je za kosu i uvukao unutra. Bacio me je na krevet i počeo da me skida. Onaj drugi je ovoga puta poneo kameru i znala sam šta sledi. Bila sam ubrzo potpuno gola. Ležala sam na leđima na velikom krevetu.

– Slušaj, kurvo, nećemo te silovati jer nismo mi takvi likovi. Ali ćemo se malo poigrati sa tobom. Za početak ćeš obrijati tu svoju dlakavu pičketinu, a posle toga ćeš nam napraviti doručak.

Ubrzo su mi doneli penu i pribor za brijanje. Nasapunjala sam picu i brzo je obrijala, a onda su mi naredili da se naguzim pa mi je jedan od njih obrijao guzu. Kad je završio, pljesnuo me je i rekao:

– A sada doručak.

Morala sam gola da idem u kuhinju i da im spremim doručak. Za sve to vreme su me snimali i smejali se.

Kada su doručkovali, pustili su pornić na TV-u, izvadili kurčine i drkali preda mnom. Pica mi je bridela i, uprkos stahu, osetila sam da se vlaži kao nikad do tad. Obojica su prišli mojoj faci i svršili mi po licu uz kikotanje. Naravno, sve je bilo snimljeno.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt