Svekrva mi je pravi smor – Page 12 of 13 – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva mi je pravi smor

Onaj ružniji lik izvadi 30 evra i reče:

– Valjda vredi ovoliko.

Odvukoše me u wc. Vrata su se zaključala, a oni počeše da me pipaju i svlače. Wc je smrdeo na mokraću, a njih dvojica na rakiju i duvan.

Skinuli su mi sve. Ostala sam samo u tangicama. Malo su se odmakli i divili se mom telu.

– Jebote, pa ovakvu pičku nikad nisam karao u životu! Mala je seks bomba. Hajde, skini gaćice da di vidimo pičkicu i dupe – reče onaj ružniji.

Poslušala sam ih i skinula tangice. Iz pičića mi je virio končić od tampona. Onaj drugi to primeti i uhvati ga. Tampon izlete krvav napolje.

– Nema veze. Neće nam smetati – reče on dok mi se krv počela slivati niz butine.

Izvadili su svoje, prilično velike, kurčine.

– Hajde, mala, da vidimo šta znaš.

Sisala sam ih naizmenično. Kada su im se dobro ukrutili, okrenuli su me i prvo mi se jedan nabio u picu a drugom sam sisala. Jebali su me divljački. Pica mi je sva curila, od krvi ali i od uzbuđenja.

Matori kom sam pušila reče:
– Hajde da se malo zamenimo.

Izvuče kurac iz mojih usta, sav balav od pljuvačke, a onaj drugi mi prinese kurčinu, svu krvavu da mu pušim. Gadilo mi se i okrenula sam glavu, ali on me je ošamario i uhvatio za kosu, a drugom rukom me je naterao da zinem.

Sjurio mi ga je pravo u grlo. Sisala sam tu krvavu, prljavu kurčinu dok me je drugi karao i šibao po guzovima. Uskoro mi je napunio usta i smrdljiva sperma je jurnula niz grlo. Sve sam morala da progutam.

Drugi ga je nakratko izvadio iz pičkice i sjurio mi ga u dupe. Vrištala sam od bola, ali nije vredelo. Nabijao ga je sve jače i jače.

– Je l’ uživaš, kučko? – povika on. – Je l’ te dobro jebemo, a?

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt