Svekrva mi je pravi smor – Ispovesti
Ispovesti

Svekrva mi je pravi smor

Svekrva mi je pravi smor… Ne mogu da dišem od svekrve. Moja svekrva je iz pakla od koje bi svako pobegao!

Sad kad sam se udala, potpuno shvatam ovo. Obukla sorc i majicu bez bratela, izasla na terasu da popijem kafu i na tel razgovaram sa drugom( sa kojm se usput druzim 100godina). Svekrva me videla i ja ispadoh nemoralna zbog sorca i majce bez bratela, ja njenog sina pravim budalom.

A da pritom je rekla, na pocetku kad sam presla da zivim sa njima, kako je njena svekrva bila katastrofa prema njoj i kako je ona drgacija nece ona da se mesa u nas brak. Hm a u sve se umesa jer je ona bozem starija i ovo je njihova kuca.

BONUS ISPOVEST:

 

SPEKTAKL U MEĐUNOŽJU! “Nije dugo izdržao, izvadio ga je i poprskao me po faci”

 

Punila sam 40-u godinu. Bila sam pomalo nervozna i besna. Svodila sam račune sa samom sobom i krajnji rezultat mi se uopšte nije sviđao: imala sam dvoje dobre dece, sina i ćerku, 16 i 18 godina, solidan brak, dobar posao i muža koji je bio lovator i političar, ali naravno nikad nije bio kući. To me je sve više nerviralo. Izgledala sam odlično, visoka 165 cm, teška 50 kg, u top formi, redovno sam vežbala, ali opet mi je nekako bilo dosadno.

Seks sa mužem sam imala vrlo retko, jednom u dva meseca. Ukratko, bila sam frustrirana. Na poslu su me spopadali kojekakvi gnjavatori ali sam ja prema svima bila uzdržana i hladna. Ali, onda se nešto dogodilo.

Jednoga dana sin se vratio iz škole sa modricom na oku. Reče da ga su ga dvojica mangupa presrela pred zgradom i izudarala otevši mu mobilni telefon i nešto malo para. Inače, jedan od njih je stanovao u susednoj zgradi i bio je vrlo problematičan iako je imao isto godina kao i moj sin.

Ionako već besna i nervozna obukla sam se i otišla do roditelja tog mangupa da im kažem da pripaze na svoje dete i naravno da povratim telefon i novac koji su mu uzeli.

Ljudi su me lepo primili i saslušali. Nakon nekoliko sati pozvao me je otac tog momka i doneo mi telefon i novac uz molbu da ne zovem policiju i da se to više neće ponoviti. I tako je to počelo, moj se život iz jedne teške dosade pretvorio u horor film.

Nekoliko dana nakon tog događaja vraćala sam se sa koktela koji je bio priređen u mojoj firmi, a pošto je bilo leto, bila sam obučena u najminimalniju haljinu koju možete da zamislite. Nije bilo kasno, negde oko 17 časova kada se to desilo.

Na ulasku u zgradu ispred samog lifta srela sam njih dvojicu. Isti oni što su mi orobili sina. Samo sam prošla pored njih i mirno krenula prema liftu. Naravno nisam se plašila i to mi se osvetilo.

Došla sam do lifta, ali i njih dvojica su stali da čekaju sa mnom. Lift je stigao i ušli smo unutra. Pritisnula sam sedmi sprat i lift je krenuo. Odjednom jedan od njih je pritisnuo dugme i lift je stao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt