TRAŽILA JE OTPOZADI! Zavlači0 sam joj prste a ona je bila toliko vlažna da sam joj ga onda zabi0 do kraja! – Ispovesti
Ispovesti

TRAŽILA JE OTPOZADI! Zavlači0 sam joj prste a ona je bila toliko vlažna da sam joj ga onda zabi0 do kraja!

Maca… Kad se samo setim nje… Bilo je to pre tri godine. Maca je bila koleginica moje tadašnje devojke. Nije bila iz našeg grada, posao ju je doveo kod nas. Ne znam kako izgleda danas, ali tada je bila bomba! Visoka skoro 180, plave farbane kose skoro do ramena, dugih nogu, vitka, lepa. E, da, umalo da zaboravim njene predivne grudi. Nisu bile velike, trojka otprilike, ali su bile predivne, okrugle, čvrste.

Kao što rekoh, Maca je došla poslom u naš grad. Nikoga nije znala, pa se najviše družila sa mojom devojkom i sa mnom. U početku je bila malo stidljiva, ali se vremenom sve više opuštala i pokazivala svoje pravo lice. Momci su je interesovali, ali je tražila mnogo. Bila je prava probiračica. Voleo sam da je pecnem u šali, pa da vidim njene obraze kako crvene, jer su moje šale umele da budu dvosmislene, opasne…Ipak, kako je vreme odmicalo, sve više mi je vraćala istom merom, i moram da priznam da me je to uzbuđivalo.

I tako smo se družili,a ja sam umeo da je posmatram i na drugi način, a ne samo kao drugaricu moje devojke. Voleo sam da zamišljam kako ljubim njene predivne usne, ili čak u smelijim snovima, kako se te divne usne obavijaju oko mog debelog kurca. A, ona kao da je znala. Često je u mom prisustvu oblačila miniće i tesne majičice, a znala je i da mi namigne ponekad, onako vragolasto. Sve više sam bio uveren da se ispod one slike stidljive devojčice krije prava zavodnica. Živeo sam za trenutke kada svi skupa odemo na bazen, i da vidim Macu u kupaćem kostimu. Prosto sam je gutao očima! Maštu mi je još više raspalila moja devojka kada mi je rekla da Maca nikako ne može da nađe dečka koji bi zadovoljio njene kriterijume, a seks joj sve više nedostaje.

– Pričala sam joj o našim doživljajima iz kreveta i o tome šta sve radimo.

Samo se obliznula i rekla:

– Blago tebi!

Od tog trenutka sam i je počeo da izazivam Macu. Sve češće sam pred njom paradirao bez majice, a ruku na srce imao sam se čime pohvaliti. Hvatao sam njene poglede na sebi i uzvraćao joj istom merom. Pogled mi je često šarao po njenim sisama, guzi…Znao sam da ću je imati!

To se i desilo, a evo i kako. Maca je jednog dana zamenila smenu, jer je morala do autobuske stanice da sačeka torbu koju joj je poslala majka. Zamolila me je da kolima dođem po nju i da je sa torbom odvezem kući. Naravno da sam prihvatio. Stigao sam na stanicu na vreme.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt