Verovao je u nas, ali ja nisam – Ispovesti
Ispovesti

Verovao je u nas, ali ja nisam

Verovao je u nas, ali ja nisam… Dve godine je stariji od mene, maksimalno se trudio oko mene, kupovao mi je i neke poklone s vremena na vreme.

Iskreno i on se meni sviđao i jedan period se družili, ali meni sve to nije bilo dovoljno.

Želela sam da budem viđena u dobrom autu, viskokom društvu i u 4. srednje sam ga ostavila jer sam želela više a on mi to nije mogao da mi pruži, otišla sam od njega iako sam ga mnogo zavolela.

Uvek je pričao kako želi sa mnom porodicu, kako će da se snađe, da ne brinem jer će on sve, a ja samo da budem uz njega.

Verovao je u sebe ali ja nisam u njega jer sam mislila da ko nema zauvek neće imati.

Često sam razmišljala o njemu gde je i šta radi i danas sam ga srela posle 5 godina, stao mi je na pešačkom prelazu.

Beli BMW neki od novijih, Švajcarske tablice, on u odelu, a pored njega neka devojka iskreno ni blizu lepa kao ja, a verovatno nije ni zgodna.

Pogubila sam se i nisam znala ni kuda sam pošla… vratila sam se kući i plakala satima.

Imam 24 godine i najbolje godine mi prolaze u ovoj sobi… nemam ništa od života, a mogla sam imati sve ?

BONUS:

Nemojte se bojati broja svjećica na torti: Što ste stariji, to će vam seks biti bolji

Nedavno provedeno istraživanje koje je rađeno na uzorku od 2400 ispitanika u dobi između 40 i 59 godina otkrilo je da parovi koji su u zrelim godinama, ne samo da se seksaju, već su u krevetu puno više avanturistički nastrojeni nego što su to bili kad su bili mlađi. Dakle, ako ste sada u dvadesetima i mislite da imate odličan seksualni život, pričekajte još koju godinu jer je ono najbolje tek pred vama!

Znanstvenici su se posebno usredotočili na ovu dobnu skupinu, budući da se radi o generaciji koja je bila prva koja je odrastala nakon seksualne revolucije nakon koje je društvo krenulo u razvoj u puno liberalnijem smjeru te se seks napokon počeo smatrati nečime u čemu treba uživati.

Prema rezultatima studije, 63% ispitanika izjasnilo se kako su spremniji isprobati nove stvari koje će im priuštiti zadovoljstvo nego što su bili prije 10 ili 20 godina. I upravo to je podatak koji nas neizmjerno veseli! Činjenica da zrele godine nose svoje čari i da ćemo u njima znati itekako uživati.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt