Zbog nje se ne mogu ostvariti kao otac – Ispovesti
Ispovesti

Zbog nje se ne mogu ostvariti kao otac

Zbog nje se ne mogu ostvariti kao otac… Moja žena je pala niz stubište bila je trudna i na žalost… izgubili smo bebu. Ona je doživjela par dosta teških povreda, ali nije bila životno ugrožena. Čim je izašla iz bolnice rekao sam joj da želim da se razvedem od nje. Bila je zbunjena, pitala me zbog čega?

Tada sam joj rekao pravu istinu, tj. rekao sam joj da se u meni u posljednjih nekoliko tjedana rodila neka vrsta prezira, neću reći mržnja, ali neki čudan osjećaj koji me odbija od nje. Često mi kroz glavu prolazi da je ona kriva jer se vjerovatno nikada neću ostvariti kao otac. Imam poprilično godina, mnogo godina smo potrošili pokušavajući da ona ostane trudna, mnogo novca potrošili i sada kada smo uspjeli, kada je ona trebala par mjeseci da miruje, da bude oprezna da sečuva na svakimogući način, ONA JE PALA NIZ STUBIŠTE.

Dok je bila u bolnici i sa povredama, nisam imao taj osjećaj, molio sam se da mi ona preživi, ali… sada mi se u glavu uvukao taj osjećaj, ta misao da je ona kriva za moju nesreću. Mislio sam da će proći, ali iz dana u dan što je više gledam taj osjećaj i misao da je ona kriva sve je jači.

BONUS ISPOVIJEST:

Ogromna ljekovitost dunje

Dunja se odavno u narodnoj medicini koristi kao sredstvo za ublažavanje kašlja i umirivanje stomačnih tegoba. Ljekoviti su svi dijelovi dunje: plod, listovi i sjeme, a posebno sok i sirup ploda. Plod dunje je prepun vitamina i minerala. U ogromnim količinama sadrži vitamin C, ali i B1, B2, niacin, karoten, kalcij, magnezij, kalij, bakar, natrijum, cink, željezo, mangan, natrijum, hlor i sumpor.

Dunja je savršena za dijetu, jer sadrži proteine, dijetalna vlakna i ugljikohidrate. Zahvaljujući taninu i sluzi dunja je blagodat za rad crijeva i sprečava infektivne bolesti. Pošto sadrži i dosta pektina snižava krvni pritisak. Dunjin sok liječi kašalj, astmu i dijareju. Pečena ili kuhana dunja preporučuje se anemičnim osobama, kao i onima koji imaju problema sa stomakom. Dunja liječi sluzokože ždrijela, krajnika, disajnih puteva, a ublažava i obilne menstruacije.

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt