Preko dana DOKTORICA KOJA SPAŠAVA ŽIVOTE: A navečer zaluđuje muškarce sa svojim hobijem- MNOGI SU zbog Maje iz SRBIJE izgubili GLAVU (FOTO) – Ispovesti
Lifestyle

Preko dana DOKTORICA KOJA SPAŠAVA ŽIVOTE: A navečer zaluđuje muškarce sa svojim hobijem- MNOGI SU zbog Maje iz SRBIJE izgubili GLAVU (FOTO)

Od kada je počela pandemija korona virusa prije više od godinu dana na prvoj liniji borbe se nalaze medicinski radnici koji na sve načine pokušavaju da spase što više ljudskih života, a tako i sebe stavljaju u rizik da se i sami zaraze i obole.

Jedna od njih je i doktorica Maja Pavlović koja sa svojim izgledom sve muškarce obara sa nogu.

Maja je još za vrijeme studija se proslavila kada je u Španiji pobijedila na takmičenju u Miss fitnes bikini, a o njoj su tada pisali mnogi svjetski mediji.

Ona i danas izgleda kao b*mba, a preko dana obavlja svoje ljekarske dužnosti, a u bolnici u Čačku radi kao kardiolog, a navečer, kada dođe kući, Maja postaje pravi s*ksi model…

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, na kojima svako malo objavljuje neke svoje veoma provokativne fotografije sa kojima svaki puta obraduje svoje fanove kojih nije malo.

Kada je fitnes u pitanju Maja je bila i prvakinja Srbije ali i Balkana i to više puta, na svjetskom prvenstvu je bila šesta, a u Španiji je osvojila bronzanu medalju.

Iako je medicina njeno primarno zanimanje, ni fitnes nije zanemarila i veoma pazi na izgled svoga tijela te mami uzdahe gdje god da se pojavi

Na pitanje novinara kako njeni sugrađani reagiraju na njen izgled i time čime se bavi, ona kaže da svi u većini reagiraju pozitivno, a njoj je važno i da se velikom broju djevojka sviđa to što ona radi, pa joj mnoge djevojke traže savjete, kako da i one učine da imaju tijelo kao što je Majino.

Inače Maja je studirala medicinu u Kragujevcu a na petoj godini je počela da se bavi i politikom pa je bila član Socijalističke partije Srbije, a nakon toga je izabrana i za člana gradskog vijeća u Čačku.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt