Kristina Mandarina objavila fotografiju u toplesu, na sebi nosi samo velike naušnice – Ispovesti
Showbiz

Kristina Mandarina objavila fotografiju u toplesu, na sebi nosi samo velike naušnice

Na fotografiju je prikupila preko 4000 lajkova, no zabranila je komentiranje. Inače, Mandarini je odnedavno i zaključan Instagram profil na kojem prati samo jednu osobu

Bujna prodavačica voća i povrća Kristina Penava zvana Mandarina (22), na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u toplesu.

Kristina Mandarina skinula je sve s gornjeg dijela tijela, a za potrebe fotografije grudi je prekrila rukama. Odjenula je tek traperice koje je raskopčala, a pažnju su privukle i ogromne naušnice, kao i njezina nova frizura.

Mandarina je od svoje popularnosti estestkim zahvatima drastično promijenila svoj izgled, pa je tako krajem rujna 2020. ‘podizala’ obrve u privatnoj zagrebačkoj ordinaciji. Plastični kirurg Matija Miletić pomogao joj je da dobije željene ‘mačkaste’ oči i senzualan pogled. Osvanula je s flasterima na licu koji je tada nisu omeli ni da prodaje mandarine na svom štandu.

Uz usnice popunjene hijaluronom i umetke u kosi, silno je htjela taj ‘mačkasti pogled’. Iako su je zapravo proslavile bujne silikonske grudi, Kristina se zadnjih mjeseci više fokusirala na ‘popravak’ lica. Kaže da nije drastično promijenila izgled, već je za fotografije zaslužan dobar Photoshop i filteri.

Slika u toplesu skupila je gotovo 4000 lajkova, a Mandarina je zabranila komeniranje ispod slike.

Profil na kojem je inače prati preko 91 tisuća pratitelja odnedavno je zaključan, a Mandarina na njemu prati samo jednu osobu.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt