“Uništio mi je zabavu” – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Uništio mi je zabavu”

– Ćao, Biljo! Šta radiš? – upitao sam.

– Evo, gazda, čitam novine. Ti? – okrenula je glavu prema meni i poslala mi poljubac kroz vazduh.

– Uživam u pogledu – rekao sam kroz osmeh.

Namerno sam blenuo u njenu guzu. Ona se glasno nasmejala i pljesnula svoju guzu dva puta izazivajući me. Vratila se čitanju novina, a ja sam hteo da puknem.

Nisam mogao da izdržim takvu erekciju. Prišao sam, obuhvatio joj stomak i pripio se uz nju. Osetila je moju čvrstu karu. Zavukao sam joj ruke ispod majice, a ona je glasno uzdahnula.

– Šta radiš to? Videće nas neko…

Nisam se obazirao, mazio sam joj sise dok sam se trljao o njenu guzu. Spustio sam joj poljubac na vrat, a ona je podigla glavu da mi oslobodi više prostora. Zavukao sam ruku u njene gaćice i osetio dlačice, nije brijala picu par dana. Kada sam stigao do klitorisa, strasno me je poljubila. Ljubili smo se za pultom, dok sam joj mazio pičkicu, a ona sve vreme trljala guzu o moj kurac. Spustio sam se i svukao joj trenerku i tange do kolena i počeo da joj ljubim guzu dok sam prstima obrađivao picu koja je već ovlažila.

– Ne ovde. Ne ovde, molim te… – mrmljala je između uzdaha.

Podigao sam je i odneo u magacin. Lizao sam joj bradavice dok mi je ona skidala pantalone.

Nisam više mogao da izdržim, okrenuo sam je i presavio preko stola. Prstima sam raširio njene natekle usmine i žestoko ga nabio u njenu vrelu pičku. Dok sam je brutalno karao, mazio sam njen klitoris. Prsti su mi bili lepljivi od njenih sokova.

– Jaooo… Ah, ah, ah! Aaaa… Samo nastavi tako, dušo… Aaaahhh – stenjala je ona dok je svršavala. Ni ja nisam mogao više. Pogled na njeno dupe dok sam je karao me je dokrajčio. Izvadio sam ga iz nje i svršio joj po guzi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt