“Uništio mi je zabavu” – Ispovesti
Ispovesti

“Uništio mi je zabavu”

Počeo je da me ljubi po vratu, stavio mi je ruku u gaći.ce… Tek sam napunila 18 godina i odlučila sam da prvi put probam alkohol na jednoj zabavi. Kada je zabava završena, nisam mogla da se vratim u hotel, pa sam odlučila da spavam u kampu. Sledeće čega se sećam jeste da je neko legao pored mene.

Ispostavilo se da je to bio moj kolega, tada 22-godišnji, počeo je da me ljubi po vratu, stavio mi je ruku u gaći*e i legao na mene. Skamenila sam se, došla sam u tu kuću kako bi se zabavila s prijateljicama, a on je bio taj koji mi je to uništio.

Tokom zabave, ni u jednome trenutku mu nisam dala nijedan znak niti dozvolu da me sme dirati po telu i ljubiti. Nisam trebala ići na tu zabavu. Godinama sam osećala grižnju savest, ali zapravo je on taj koji je kriv. Inače, protiv Kalgena je još nekoliko žena podnelo prijavu o seksualnom napastvovanju.

BONUS ISPOVEST:

Uzimao sam je DIVLJE! Oblizivala je usne i glasno DAHTALA OD SLADOSTRAŠĆA!

Zove se Biljana. Zgodna je, plavuša, visoka nekih 165cm, lepo građena i ima neverovatnu guzu od koje zastaje dah. Udala se već sa 20 godina za mog prijatelja, a par meseci kasnije je počela da radi u mojoj prodavnici, na molbu njenog muža. Pre nego što je počela da radi kod mene poznavali smo se samo površno.

U prodavnici smo se zbližili, puno vremena smo provodili zajedno. Uglavnom je dolazila na posao u tesnim trenerkama ili helankama svesno ističući savršenu guzu. Dok sam je gledao tako izazovnu, sve više sam želeo da je pojebem.

Često sam drkao misleći na nju. Po njenom pogledu sam primetio da je i ona zainteresovana za mene…

Ušao sam u prodavnicu kroz magacin i video je za pultom kako čita novine. Bila je naslonjena na pult tako da se guza savršeno isticala u pripijenoj trenerci. Odmah mi se digao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt