ISPOVEST: Žena mog mlađeg brata koja ima 22 i koja je rodila dete mom bratu kada ostanemo sami… – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Žena mog mlađeg brata koja ima 22 i koja je rodila dete mom bratu kada ostanemo sami…

Žena mog mlađeg brata koja ima 22 i koja je rodila dete mom bratu kada ostanemo sami, otvoreno mi se nabacuje, dodje pored mene vrti se, skace, igra jos mi kaze sta ti je kao baba si, a kada je sa mojim bratom glumi sveticu, damu, pristojnu ženu.

Prošle godine kada smo bili na uranak njegova žena je obukla uske bokserice, znači sve se ocrtavalo i providnu majicu. Celi dan je koristila priliku da me “provocira”.

Nekada u 3 sata posle pola noći, brat je spavao u satoru ja i ona smo bili sami i tada je pocela da se svlači ispred mene i kao nikada do tada nabacuje… htela je da se J sa mnom, ono prešla je sve mjere i granice, a ja sam je tada u strahu da se brat ne probudi i tu celu situaciju ne protumači pogrešno, odveo 100-tinjak metara dalje od šatora i kako bih je obuzdao i smirio J sam je na livadi.

Neću da lažem, mlada, uska, bilo je lepo, ali to njoj nije bilo dovoljno i posle toga proganjala me još češće. Realno ni tada nisam želeo, ali sam morao i nakon toga ja vise nista nisam zeleo sa njom, ne zelim bratu zlo i da sazna da mu ja, stariji brat, njegov uzor, J ženu.

Sada će već godina dana od tada, a ona ne posustaje, nema dana da me ne zamoli da ponovo imamo odnos.

Related Articles

BONUS ISPOVEST:

ISPOVEST – Imam 18 godina, moji roditelji me slabo finansiraju. U mom komšiluku živ jedan matori penzioner.

Imam 18 godina, moji roditelji me slabo finansiraju. U mom komšiluku živ jedan matori penzioner, taj dedica ima veliku penziju i vozi pežo 306cc, živi sam nema ništa drugo osim debele penzije, dobrog auta i mikro pe*isa.

Dok se nismo upoznali gledao me napaljeno dok sam u siknjici provozirala tu matoru budalu. Jednog dana vraćam se kući, videla sam da pere auto na putu, pozdravim ga on se već nap*lio, pozvao me unutra na sokić, ja sam počela da hvalim njegov auto kako mi se mnogo svidja njegov crni pežo, kako bi volela da se provozam u njemu.

Onda me je on pitao uveče da me provoza gradom, ja sam istog trenutka bila odlepljena i uzbudjena. Došlo vreme za našu vožnju roditelej sam slagala da idem kod prijateljice, vozili smo se celu noć u autu, stali smo pored puta gde skoro niko ne prolazi, krenuo da me ljubi i liže po vratu, ja sam bila uzbudjena ali nisam htela ništa za dzaba, tražila sam 100 evra unapred, videla sam da je bio malo razočaran, platio mi… on me je celo veče samo balavio, nije mogao da mu se digne, pomislila sam da baš imam sreće, gadno bi mi bilo da matora budala strpa matori ku*ac u meni.

Posle toga drala sam ga novčano i samo me je lizao. Malo sam se izvukla iz krize…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt