PUNI ME, KOMŠIJA MOJ DOBRI: Nameštala sam se na tu batinu, koja je razbijala moju rupicu bolje nego muž – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

PUNI ME, KOMŠIJA MOJ DOBRI: Nameštala sam se na tu batinu, koja je razbijala moju rupicu bolje nego muž

– Svršiću, svrši sa mnom, napuni me molim te, puni me komšija moj dobri!

Punio sam je koliko sam god mogao, a onda sam dohvatio moj mobilni telefon i počeo da snimam njeno dupe i moj kurac i njenoj pički. Lagano sam izvukao iz nje i nastavio da snimam kako moja sperma curi iz pojebane Jacine pičke, raširila je noge još više i rukom počela da razmazuje spermu po pički i čmaru dok sam je snimao. Podizao sam mobilni da joj snimim i lice i sise, a ona se malo nameštala, pozirala i onda naguzila. Iz torbe je izvadila kremu i brzo namazala čmar, okrenula se u objektiv i rekla:

– Komšija, jebi me u guzu, budi mi tu prvi želim tvoj kurac u meni, u svakoj mojoj rupi.

Naguzila se, raširila guzove, prislonio sam sad opet nabrekli kurac na čmar i polako sam gurao u nju. Jaukala je tiho i tražila da nastavim da je nabijam i snimam, što sam i radio sa velikim zadovoljstvom. Čim sam joj razradio čmar počelo je žešće jebanje koje je potrajalo malo duže jer su mi jaja bila ispražnjene. Jebao sam je malo u guzu malo i pičku, a ona je trazila jače i brze, osetio sam da ću opet da svršim i okrenuo sam je prema sebi, podigao je na sto i sjurio u pičku rekavši da ću je opet napuniti.

– Puni me koliko god možeš – samo je rekla i poljubila me strasno gurajući jezik u moja usta dok sam ja punio njenu pičku sa supermom.

Obuhvatila me nogama i rekla da ne želi da ga izvadim iz nje, ali čim je omlitavio ispao je sam, puštajući spermu da curi u tankoj liniji praveći baricu na stolu. Uhvatila je moju ruku u kojoj sam držao mobilni i snimao i privukla sebi.

– Obećaj mi da ćeš me jebati svaki dan, da ćeš puniti moju picu spermom, obećaj.

I obećao sam joj, jebem i nju i moju ženu, naporno je ali prija u svakom slučaju. Mada ovih dana jebem samo ženu, Jaca je trudna, a onaj njen misli da je on napumpao. Pijana budala nije svestan ničeg.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt