ISPOVEST: "Suprug ne pazi na svoj izgled, pije previše i nikada ne želi raditi..." – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Suprug ne pazi na svoj izgled, pije previše i nikada ne želi raditi…”

Doselila se nova porodica odmah do nas. Suprug, supruga i sin od 19 godina… Suprug ne pazi na svoj izgled, pije previše i nikada ne želi raditi ništa u društvu drugih ljudi. Nikada me ne vodi nigde.

Smeta mu kada pozovem prijatelje na druženje jer onda ne može gledati sport na televiziji. Osim toga, ni u krevetu mi nije dobar.

Nedavno se pored nas doselila nova porodica koja ima sina od 19 godina koji izgleda jako dobro. Dečko ima lepo telo i podseća me na mojeg muža kada je bio mlađi. Jednog je dana pitao me može li se istuširati kod mene, pošto od useljenja nisu stigli da renoviraju kupatilo na što sam pristala.

Donela sam mu peškir, a on je stajao ispred tuš kabine. Okrenuo se prema meni i pozvao me, nisam se mogla oduprijeti.


BONUS ISPOVEST:

On iz prvog braka ima troje djece, Rekla sam mu da odabere Oni ili Ja.

Ovakvu budalu je teško naći

Ovakvu budalu je teško naći… U vezi smo od moje 17. godine i prošli vikend smo se zvanično vjenčali. On iz prvog braka ima troje djece, bivša mu se porodila prije 5 mjeseci, ali sve je ostavio kada sam mu rekla da mora da odabere ili oni ili ja.

Naravno da sam blefirala jer tako bogatu budalu teško je naći, ali upecao se. Bukvalno ih je istjerao na ulicu i sada je uživam u svemu. Danas sam ga uhvatila da razgovara sa starijom kćerkom preko vibera i tada sam napravila takvu scenu skandal pola stana sam izrazbijala, kao krivo mi, osjećam se zapostavljenom, ustvari želim ga skroz odvojiti od tih parazita tako da kažem, jer ne želim da mi ni jedan jedini euro isklizne iz ruku.

Cilj mi je izvući na svoje račune što više novca, možda neku nekretninu, skupo auto dobiti na svoje ime, a onda baj, baj Čim prije to uspiejm prije ću moći početi živjeti svoj život, život kakav zaslužujem.

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt