ISPOVEST: "Nakon škole sam počela da radim kao privatna maserka..." – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Nakon škole sam počela da radim kao privatna maserka…”

Totalno me zbunio… Imam 20 godina i završila sam srednju medicinsku školu. Nakon škole sam počela da radim kao privatna maserka, odlazim na adrese mušterija po njihovom pozivu.

Obično su to starije osobe, ali zna biti i mlađih. Danas sam dobila poziv i kada sam se pojavila dočekao me muškarac srednjih godina 35- 40, nije bio stariji. Otišli smo do sobe i krenula sam raditi svoj posao, masirala sam mu leđa nakih 20-ak minuta, a kada sam mu rekla da se okrene kako bih mu izmasirala prsa.

Međutim, par trenutaka kasnije on je svukao peškira kojim je bio prekriven. Zamolila sam ga da se pokrije, a on mi je tada rekao da je spreman da mi da bonusa 100 eura. Odbila sam ga, krenula da pakujem stvari, a on mi je tada prišao i u rukama držao 500 eura.

Bila sam zbunjena, LJUBIČASTA što bi mnogi rekli, moj ponos i poštenje je u sekundi nestalo, ni sama ne znam kako, ali pružila sam ruku da ih uzmem, a on je tada povukao novac koji mi je pružao i rekao: Za 500 može, a za 100 ne može. Djevojko nijedna ne vrijedi 500 ali za 100 moja vrata su ti uvijek otvorena.

izvor: info-magazine.site

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt