ISPOVJEST: "Zaposlila sam se u restoranu..." – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVJEST: “Zaposlila sam se u restoranu…”

Zaposlila sam se u restoranu. Kada sam stigla na razgovor za posao, šef me je odmerio od glave do pete. Posao je bio za pranje sudova, u zabačenom delu restorana, gde me niko ne bi ni video.

Onda sam prihvatila ponudu jer nemam drugih izbora.

Odmah prvi dan mi je prišao s leđa i krenuo da se proteže uz mene. Ja sam ga ignorisala jer sam došla da radim on je tražio da ga otkopčam i zadooljim ja sam tražila odmah platu unapred on je rekao da ću dobiti ako ga zadov.ljim, i šta ću, otkopčala sam i uradila šta sam morala.


BONIS ISPOVJEST:

Pored njega sam srećna

Pored njega sam srećna… Imam 18 godina i u vezi sam sa malo starijim muškarcem. On ima 49 godina, 8 godina je stariji od mog tate, ali meni to ne smeta, čak narpotiv izuzetno sam sretna pored njega.

Već skoro dvije godine smo skupa i to su definitivno dvije najljepše godine mog života. On je oženjen, čak ima i unuče, al meni je to sve baš simpatično, jer znam ko mu je najvažniji u životu, naravno . Mnogi će pomisliti da sam sponzoruša i da se “prodajem” za malo luksuza. Istina je skorz drugačija.

Naša veza je čista ljubav, a od njega sam dobila samo jedno, ali vrijedno, a to je ljubav, sreća, zadovoljstvo Dokaz da nisam sponzoruša je taj da potičem iz jako bogate porodice, tata mi je vlasnik hm, umalo da napišem koje firme Nebitno za ove dvije godine nikada nisam uzela niti jedan euro, tačnije do sada sam mom voljenom, mojoj najvećoj ljubavi pozajmila oko 5.000 eura jer mu je falilo za neke njegove poslove, ali ni to nije važno obzirom da će mi to vratiti čim “stane na noge.

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt