ISPOVJEST: Zgrozio me postupak moga muža – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVJEST: Zgrozio me postupak moga muža

Zgrozio me postupak moga muža… Budila sam se cesto u toku noci i skoro svaki put videla da moj muz nije u krevetu i uvek sam pomisljala da je otisao do WC-a pa se nisam zabrinjavala puno i uspavala veoma brzo.

Ali jedne noci osetila sam kada je ustao i cekala sam da vidim za koliko ce se vratiti, ali vratio se tek nakon pola sata i postalo mi je malo sumnjivo.

Sledece noci sam odlucila da vidim gde on to ide i sta radi, sacekala sam da ustane kada se probudio i otisao krenula sam za njim, on se zakljucao u WC, a ja sam cekala nekih pet minuta, ali nije izlazio.

Onda sam kucala na vratima ali niko se nije odazivao. Uzela sam rezervni kljuc otvorila i videla da je prozor otvoren a njega nema, pogledala sam kroz prozor i videla ga prekoputa kod komsinice kroz njen prozor. Zgrožena sam, ne znam kako da resim ovu situaciju.


BONUS ISPOVJEST:

Svekrva me godinama uništava

Imamo 3 sina i ja se brinem sama o njima jer mi je muž na terenu.

Zbog svih obaveza koje moram da stignem pao mi je imunitet i tešku prehladu sam pokupila. Bukvalno ne mogu da ustanem iz kreveta, a da ne govorim kako mi je teško da se brinem o klincima. Zamolila sam svekrvu, koja živi samo par kilometara dalje da dođe i odvede klince kod sebe, nikakvu drugu pomoć joj nisam tražila.

Odbila me pod izgovorom da Ima obaveza. Istog trenutka sam pozvala muža i kroz plač mu sve ispričala, da bukvalno umirem i da ne mogu da se brinem ni za sebe ni za klince.

Kada sam mu rekla da sam zamolila njegovu mamu da mi pomogne i da me je odbila on mi je tada istog trenutka prekinuo vezu. Mislila sam da se nešto slučajno desilo, pokušavala sam ga ponovo dobiti, ali mi se nije javljao, a onda mi je došla poruka.

Osjećam se odvratno ta njegova mama, moja svekrva me već 10 godina uništava, izmišlja razne priče o meni, a on, moj muž je vrlo dobro upoznat sa svim tim i opet me poredi sa njom.

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt