Mnogo sam razmišljala o njemu – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Mnogo sam razmišljala o njemu

Pogledala me je onako jebozovnim pogledom, uzdigla se i počela da me ljubi. Spustio sam je na travu, nežno ljubio svuda dok je ona uživala i pričala mi da ne prestajem. Naravno da ni sam nebi prestao.Polako je spustila ruku i uhvatila me za guzu. Stegla i jače privukla ka sebi.

Moja ruka se nežno podvukla pod njenu majcu i napipala jako čvrste grudi. Nabrekle bradavice…mmmm…počeo sam je skidati i nežno ljubiti. Uskoro je ostala bez ičega na sebi. Polako sam se okrenuo tako da sam tada bio na leđima. Ljubila me je po vratu ,ramenima i spuštala se sve niže.

PROČITAJTE JOŠ: ONA JE BILA PRAVA KUBANSKA CICA: Ubacio sam joj svoj žarač u vlažno međunožje! Jecala je od užitka!

Svukla mi je šorc ispod koga je stajao vec polu nadignut i tvrd kurac. Počela je prelaziti preko gaćica jezikom što me je dodatno napalilo..Lizala ga je preko a onda svukla gaćice i počela ga uvlačiti u svoja usta. Lizala ga je tako sočno da sam je brzo povukao i prepustio joj dalje da radi šta hoće sa mnom. Sela je i počela da se nabada, skakala je na njemu i sve se jače nabijala. Počela je da vrišti, međutim sreća naša što nikog nije bilo tog dana tu.

Promenili smo pozu, jebao sam je s guza stojeći, jebao dugo dok nije jednostavno počela da svršava, sokovi su joj izlazili i padali na svežu utabanu travu.Rekla je da ne prestajem što naravno nisam ni imao nameru.Jebao sam je sve žešće.

PROČITAJTE JOŠ: ODSADA ĆEŠ BITI POSLUŠNA: Želim da mi služiš u najlonkama! DOK OVO PRIČAM, MASIRAM JOJ STOPALA…

Svršila je još nekoliko puta dok se jednostavno nije primakao i moj vrhunac, izvadio sam ga i nabio joj usta. Počeo sam da svršavam nakon par njenih pokreta usana i jezika…Napunio sam joj grlo da se na kratko zagrcnula, progutala je sve i oblizala se jezikom.

Naravno, posle toga smo ručali.

Sve što se desilo posle ručka ispričaću nekom drugom prilikom.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt