Mnogo sam razmišljala o njemu – Ispovesti
Ispovesti

Mnogo sam razmišljala o njemu

Mnogo sam razmišljala o njemu… Jednom je keva otisla na posao ja sam ostala sama sa njenim deckom u kući. Bila sam u svojoj sobi kada je otvorio vrata.

Upravo sam razmišljala o njemu ( iako je bio stariji od mene bio je sportski građen, pa je često bio glavni objekt mojih fantazija). „Možemo li da porazgovaramo?“ rekao j. „Naravno hajde uđi“ rekla sam i sjela na krevet.

On je sjeo do mene i rekao “ Želim da mi daš to što imaš“ ..

Nisam se odupirala , bilo nam je odlicno.


BONUS ISPOVIJEST:

ODVALIO SAM JE KAO NIKAD PRE! Menjali smo poze kao u transu! Molila me je da ne prestajem!

Sve je počelo igrom slučaja kada smo se moja tadašnja cura i ja upoznali preko jedne naše zajedničke prijateljice. Pogledi su nam se sreli, samo rukovanje je zamenilo hiljade reči. Nakon toga smo počeli češće dopisivanje i kuckanje sms poruka. Jedne večeri smo odlučili da krenemo na izlet.

Dogovorili smo se šta će ko poneti. Jutro je osvanulo izuzetno lepo, plavo, mirno, tiho. Krenuli smo. U samom našem pogledu se videlo da želimo jedno drugo. Koračajući sklapali smo plan i program provoda kad stignemo na odredište.

PROČITAJTE JOŠ: Oteo mi se uzdah, maca mi je uska a on je naglo širio. Nabijala sam se odozdo, a on zakucavao odozgo!

Stigli smo za nekih pola sata. Ja sam se odmah bacio na spremanje roštilja, a ona na spremanju svega ostalog. Dok se roštilj raspaljivao gledao sam je onako iz daleka.

Na sebi je imala tanku, skoro prozirnu pink haljinicu koja se od nadmorske visine i vetra lagano treperila. Gore je imala majcu na bretele koja joj je do detalja ocrtavala sise. Bila je jako privlačna..prišao sam i poljubio je u vrat.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt