Mali me napenalio alatkom… Imam 42 godine, u braku sam 16 godina i imam dvoje dece – Ispovesti
Ispovesti

Mali me napenalio alatkom… Imam 42 godine, u braku sam 16 godina i imam dvoje dece

Mali me napenalio alatkom… Imam 42 godine, u braku sam 16 godina i imam dvoje dece. Kada se to dogodilo, pre tri godine, već nisam bila svesna da i dalje neko, osim mog supruga, može da me gleda kao spravu za krevet.

Pošto sam ostala bez posla, radila sam kao spremačica po kućama, a većina mojih klijenata bili su bogtaši. Tog leta angažovao me je jedan bračni par, hirurg i advokatica, i posle moje treće posete, njihov 20-godišnji sin počeo je čudno da se ponaša.

Dolazila sam ujutru, oko deset, baš pošto se dečko budio, pa mi je otvarao u pidžami. Njih dvoje uvek su bili na poslu. Dečko je bio pomalo neotesan, ali nekako i simpatičan…

Nije sa mnom ništa naročito pričao.Četvrti put je ostavio najpre otškrinuta vrata sobe, a potom i toaleta, i pustio me da ga vidim kako mastrubira.Nije bilo sumnje da je to namerno uradio, i mislila sam da mu je to neka uvrnuta šala. Bila sam ljuta i osećala se nekako poniženo, ali sam samo ignorisala sve to i završila posao ništa ne rekavši.

Dvoumila sam se da li da ponovo odem kod njih, ali novac mi je bio potreban, a oni su pošteno plaćali. Nisam mogla ni da naslutim šta će se dogoditi sledeći put. Bio je sasvim direktan. Dok sam čistila pod u dnevnoj sobi, prikrao mi se sa leđa,odjednom uzeo moju šaku i stavio je na svoj penis u erekciji.

Osetila sam ga preko pidžame i trngula se i pitala ga – Šta radiš to?– Ajde malo, šta? – odgovorio je on, i izvadio ga napolje. Gledala sam sluđeno – istovremeno sam bila šokirana, ali me je zaprepastilo kada sam shvatila da me, zapravo, želi.

BONUS ISPOVEST:

POHOTNA MILICA GA JE UVLAČILA POPUT VAKUUMA: Ložilo me je da je gledam kako uvlači prste u svoje mokro međunožje

Seksualni život sa devojkom mi je bio previše mlak, pa sam tražio novu avanturu. Moja tadašnja devojka je imala 3 najbolje drugarice od kojih je jedna bila prava bomba. Nižeg rasta, a izvajanog tela. Pazila je na svoje telo i ulagala u njega.Volela je da popije,a kada bi popila…U njoj se budila zver.

U to vreme je i ona imala dečka, družili smo se u parovima, zezali se, kartali, pili…Kada bi se popila koja čašica više ona bi često potencirala priču o sexu. Kako voli kada je njen dečko veže za krevet i onda joj rado šta hoće. Kako je uzbuđuje da u letnjim danima ne nosi ništa od donjeg veša i da mašta da ima sex u javnosti.

Moja devojka i drugaricin dečko baš nisu bili u fazonu priče o sexu, naravno i ja sam se pravio kako me to ne zanima, a u glavi sam već zamišljao scene bluda i nemorala.Tada sam samo otišao u wc i izdrkao ga kao tinejdžer. Prošlo je neko vreme i devojke su se spremale za grad. Devojka me zamolila da odem kod Milice po neku haljinu kako bi je obukla večeras. Nije bilo ništa novo i ranije sam znao da odem kod Milice po neke stvarčice. Došao sam ispred njene kuće i pozvonio, javila se na interfon i rekla je da uđem pošto je upravo oprala kosu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt