Srednjim prstom sam joj polako mazio razmak njene "čupavke" - IZBACILA JE MLAZ! Kleknuo sam i doveo je do LUDILA! – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Srednjim prstom sam joj polako mazio razmak njene “čupavke” – IZBACILA JE MLAZ! Kleknuo sam i doveo je do LUDILA!

– “Životinjo! Mogao si malo lakše.”,brecnula se na mene.

– “Sad će biti lakše, ali meni”, balavo sam se nacerio.

Nastavio sam da se zabijam u nju sve brže. Toliko je bila mokra da je pička samo mljackala, a jaja su mi se, svaki put kad bi joj nabio do kraja, lepila za guzove. Sve vreme se čuo onaj poznati zvuk udaranja tela o telo za vreme tucanja. Držao sam je za kukove i nabijao na kitu, sprečavajući njene pokušaje da meša guzom. Bio sam jako blizu svršavanja. “Još dva – tri puta da joj stavim.”, pomislio sam. “Još jednom.”, mutio mi se razum. “Aaahhhh”, urlao sam kao zver dok sam svršavao napolju po njenoj guzi. Vrela sperma joj se slivala niz guzove i čmar prema njenoj pički cedeći se na pločice.

Ne sećam se da sam skoro izbacio toliku količinu sperme. Ona se nagla više napred na kuhinjski element i prezrivo me pogledala preko desnog ramena. Sve je bilo jasno. Kratko je trajalo i njoj nije bilo dovoljno. Zgrabila je šargarepu koja joj se našla pod rukom i ugurala je u pičku. Ali posle pet – šest pokreta ju je besno izvadila, očigledno joj je bila pretanka. Dohvatila je krastavac dužine oko 30cm i vrlo solidnog prečnika i počela da ga gura u sebe. Nestajao je u njenoj pički kao u crnoj rupi svemira. Oči su mi bile razgoračene. Tad mi nešto pade na pamet. Uzeo sam onu šargarepu koja, sva podmazana, samo što je izašla iz njene mokre špilje sa namerom da joj je stavim u guzu.

Naslonio sam je na ulaz i počeo da je guram kad se Ceca naglo stisla izbacujući šargarepicu iz guze. Počela je da se koči pa trese naizmenično. Svršavala je i to vrlo snažno, što se videlo i po barici koju je napravila na pločicama. Ruke je prekrstila i naslonila na kuhinju stavljajući glavu na njih dok jenjen organski dildo samo ispao na pod. Posle desetak minuta se sabrala, obrisala pločice i nastavila da pravi salatu, ali bez “one” šargarepe. Krastavac je ipak završio u salati. Seli smo za sto i ćutke klopali, samo se cereći jedno drugom i šaljući poljupce kroz vazduh. Nešto novo se naslućivalo.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt