BIO JE OSTVARENJE MOJIH MOKRIH SNOVA: Maštala sam o njemu dok je mlaz vode prskao u moje međunožje, a onda... – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

BIO JE OSTVARENJE MOJIH MOKRIH SNOVA: Maštala sam o njemu dok je mlaz vode prskao u moje međunožje, a onda…

I tada mi je nešto palo na pamet. Uzela sam ga za ruku i povela prema garaži koju smo koristile kao skladište. “Hm, i ovo je nešto” – kazao je. Provukli smo se uz naslagane kutije. Stajala sam pokraj njega.

“Divna si” – progovorio je. Njegovi prsti dotakli su moje usne, nežno je prstima pratio njihove rubove. Nisam mogla to mirno da izdržim. Rastvorila sam usne, pozivajući njegove prste unutra, dražila ga jezikom. “Sećaš se, zadnji put kad smo se videli, stegla si mi jaja pre odlaska. Imaš li šta protiv da nastaviš gde si stala?” – rekao je.

Raskopčao je pantalone i pojavio se njegov već okamenjeni ud. U radosnom iščekivanju počela sam se skidati. Gledao je pun požude. Polako, izazivajući ga, svukla sam gaćice ispod svoje kratke suknje i stavila mu ih pred nos. Pohlepno je onjušio moj miris na njima, liznuo trag vlažnosti. Uzverala sam se na njega. Njegova batina ispunila je u trenutku moju unutrašnjost dok mi je pritom žestoko sisao bradavice.

Čvrsto sam stezala njegov ud svojim bedrima. Ritmički se micao kako bi olabavio moje mišiće koji su ga čvrsto i sigurno držali u zarobljeništvu. Mogla sam sasvim osetiti svoju vlagu kako mi se sliva niz bedra. Istovremeno, dok je zabijao svoja debelu batinu u mene do krajnjih granica, povukao me za kosu. “Zadovoljava li te ovo?” – upitao me. Uhvaćena u klimaksu, nisam mogla odgovoriti. Osećala sam njegovo seme kako brizga u meni, a tada je ritam počeo splašnjavati.

“Zaljubljujem se u tebe” – prošaputala sam mu. Pogledao me rekla bih sažaljivo i odgovorio: “Znam.” Posegnuo je za mojom bluzom i navukao mi je na ramena. Čovek kome sam upravo otvorila svoje srce i dušu, počeo me je oblačiti. Bez reči, navukao mi je gaćice i popravio mi suknju. “Mislim da moramo napraviti pauzu u viđanju” – rekao je.

Uzeo me je za ruku i pokrio njome svoje grudi na mestu gde sam jasno mogla osetiti otkucaje njegovog srca.

“I ja se zaljubljujem u tebe” – rekao je. Završio je sa oblačenjem i njžno me poljubio u sam vrh glave. “Ne smemo nastaviti ovako” – bile su poslednje reči koje mi je uputio.

Ostala sam da sedim na kutijama suznih očiju dok je on odlazio. Intenzivni osećaji razarali su me ali znala sam da je u pravu barem zasad. Nadam se ne i zadugo.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt