BIO JE OSTVARENJE MOJIH MOKRIH SNOVA: Maštala sam o njemu dok je mlaz vode prskao u moje međunožje, a onda... – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

BIO JE OSTVARENJE MOJIH MOKRIH SNOVA: Maštala sam o njemu dok je mlaz vode prskao u moje međunožje, a onda…

Više nisam niti primećivala da još uvijek razgovara na telefon. Spustio je slušalicu. Bila sam već toliko napaljena da nisam mislila na telefon, njegov brak, porodicu pa niti na hranu. Otkopčala sam mu pantalone i izvela njegov raskošni ud na svetlo dana. Nežno me spustio da kleknem na kolena i približio svoj “alat” mojim rastvorenim usnama. Nestrpljivo sam ga prihvatila. Micao se napred-nazad, a ja sam uživala u očaravajućem ukusu. Gurnuo ga je dublje, ispunjavajući mi usta sve do grla, a rukama me pograbio za glavu. Ovo sam čekala od prvog trenutka kada sam ga srela. Ali povukao me za kosu i podignuo na noge; rukama je istraživao pod mojom suknjom kako bi pronašao vlažni, zapravo mokar izvor. “Mokra si. Vreme je da se pobrinem za tebe”, rekao je.

Poveo me uskim hodnikom do spavaće sobe i spustio me je na krevet. Počeo je da me ljubi, pazeći da ne propusti bilo koji delić moga tela. “Je li ti iko pokazao kako se sama možeš najbolje pomaziti?” – upitao me. Pomalo iznenađena tim pitanjem, odgovorila sam odrično. Nastavio je: “Vidiš, treba mi tvoj prst i njime ću crtati daleko izvan tvoje vagine široke krugove.

To moram da radim jaaaako sporo i nežno, ocrtavajući pune krugove, pomičući se sasvim malo bliže svaki put kad ocrtamo pun krug.” Svojim prstom počeo je pokazivati kako to izgleda, a ja sam ga samo gledala. Bilo je veoma erotično. Znao je da ima punu kontrolu i koristio je to saznanje u potpunosti. Pogled mu je stalno bio uperen među moje noge. Doveo me do ekstaze i pre nego što je stigao do moje unutrašnjosti. Bila sam spremna da eksplodiram u klimaksu, a tada je odjednom stao.

“Čekaj malo. Nismo gotovi. Ne još” – progovorio je, šireći moje noge, kako bi potpuno otvorio moj potopljeni ulaz.

Primakao je lice mou klitorisu i počeo da liže sokove kao što pas lapće vodu po vrelom danu. Klonula sam na posteljinu, tresući se od strasti. Ponovo je zastao. Mislim da mu je namera bila da me malo muči na taj način, a činio je to tako dobro. “A sad mi pokaži što si naučila.” Poljupcima sam skinula svoje sokove s njegove brade, a zatim sam se nagnula prema napred, stimulirajući klitoris kao što mi je pokazivao. “Jesam li dobra?”, zapitala sam. “Jesi, ali ne poput mene”, odgovorio je, zgrabivši me odpozadi i zabijajući svoju batinu u mene.

Probijao se sve čvršće i čvršće, sve žešće. Batina mu je bila toliko kruta i tvrda da sam to jedva izdržavala. Gurao ga je sve dublje i dublje. Nastavljao je bez prekida, ubrzavajući u kontinuitetu tempo, sve dok oboje iscrpljeni nismo klonuli na krevet. Osim nas, činilo nam se, nije više nikoga bilo na ovome svetu. Znoj je tekao našim telima. Obrisao je malo znoja sa svojih prsiju i naneo ga na moj stomak. Njegov prodorni pogled spojio se s mojim. To je bio trenutak koji sam želela zauvek da zadržim. Odvezao me je natrag na parking Opraštajući se, poljubio me je kao i kad me poljubio prvi put. Želela sam da znam: “Kad ću te opet videti?”. “Ubrzo” – rekao je gotovo odsutno.

Sledećeg jutra nestrpljivo sam krenula na posao. Tek što sam se koncentrirala na projekt pred sobom, začula sam njegov glas. “Dobro jutro”, rekao je. Podigla sam pogled s papira pred sobom, a on je bio tu. Bez dodatnih reči, spustio je zatvorenu kovertu pred mene i nestao brzo kao što je i došao. Poruka je glasila: “Ono što radiš svojim usnama me izluđuje. Tvoje oči, lice, telo, bradavice i zanosna “mačkica” ne izlaze mi iz glave.

Čekam te posle posla” Toga trenutka definitivno sam znala da sam se nepovratno zakačila za oženjenog muškarca. Duboko uzdahnuvši, krenula sam za njim. Uhvatila sam ga na ulasku u njegovu kancelariju. Diskretno sam prebacila kovertu s odgovorom na poruku i svojom adresom u njegovu ruku. Kad sam se uverila da nas niko ne posmatra, stegnula sam rukom vidljivu izbočinu pod njegovim pantalonama, zatim sam prosto odjurila na svoje radno mesto.

Otvarajući vrata stana, začula sam poznate zvukove iz dnevnog boravka. Provirivši kroz staklena vrata, ugledala sam svoju cimerku i njenog momka u ljubavnom zagrljaju. Iznenađena, nastavila sam da ih gledam. Još nikad nisam je videla potpuno golu. Duga, sjajno plava kosa, delomično je prekrivala njezine savršeno čvrste, okrugle dojke. Spustila sam pogled preko ravnog trbuha do gustog grmlja među njenim nogama. Frajer je stajao iza nje, ljubeći joj vrat i milujući joj leđa jednom rukom. Ona se naslonila leđima na njega, trljajući se o njegova prsa, a zatim se sagnula prema napred, gotovo se prelomivši u struku, šireći noge.

Obema rukama razvlačila je svoje usmine u drhtavom iščekivanju. Nije mu trebalo dugo da prihvati poziv. Jednom rukom prihvatio ju je za guzover drugom nameštajući čvrsti ud za ulazak. Prihvatio ju je i drugom rukom, a zatim se silovito zabio u nju. Toliko silovito da je glasno kriknula, zabacivši glavu, tako da sam se bojala da će joj slomiti vrat. Nastavila je glasno da stenje dok se momak sklopljenih očiju, napetih mišića, divlje zabijao u nju. Odlučila sam da odem pre nego se osveste i primete me. Istoga trenutka kad sam izišla iz zgrade, pojavio se i on.

“Ne možemo unutra” – rekla sam razočarano. “Nemoj mi samo reći da je to zato što neko već vodi ljubav u tvome stanu?!”. “Paaaa, moglo bi se reći da ima neke veze s tim” – odgovorila sam začuđeno.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt