BIO JE OSTVARENJE MOJIH MOKRIH SNOVA: Maštala sam o njemu dok je mlaz vode prskao u moje međunožje, a onda... – Ispovesti
Ispovesti

BIO JE OSTVARENJE MOJIH MOKRIH SNOVA: Maštala sam o njemu dok je mlaz vode prskao u moje međunožje, a onda…

Njegova meka, smeđa kosa i napućene, pune usne dovodili su me do ludila dok sam se pretvarala da slušam ono što govori. Jer ustvari, sve što sam želela bilo je da se nagnem prema njemu, pritisnem svoje usne na njegove i uvučem svoj jezik u njegova usta. Pogledi su nam se sreli i znala sam kako on zna što mi je na pameti. Nastupila je tišina. Već sam ga neko vreme viđala na poslu ali do sada mi se nije predstavio. Njegov venčani prsten blistao je kao podsetnik da on predstavlja zabranjeno područje. Ali, nije me bilo briga. Tada je zapitao: “ Da li biste proveli sa mnom sutrašnji dan?”

Upravo beskrajno zainteresovana, teško sam mogla da zadržim imir, a moje gaćice namočile su se u iščekivanju. Nisam mogla poverovati da me je pitao to što me je pitao. “Može”, odgovorila sam totalno nevinim tonom.

Gledala sam kako se zapiljio u moje grudi, naglo ukrućenih bradavica, koje su izbijale kroz tanku tkaninu moje bluze. Žudela sam da osetim njegov dodir, ali znala sam da će to ipak morati pričekati …

Noć nikako da prođe. Bez prestanka sam se prevrtala po krevetu ne mogavši da zaspim; nisam ga nikako mogla izbiti iz glave. Tražio je da se susretnemo na parkiralištu supermarketa. Nisam znala gde ćemo da idemo i ta tajanstvenost dodatno je pojačavala moju želju. Razmišljala sam o nadolazećoj avanturi, opuštajući se u vrućoj kadi.

Taj muškarac bio mi je gotovo potpuni stranac ali, dok sam zamišljala intimni susret s njim, na pamet su mi padale sve moguće seksualne maštarije. Uronila sam rukama u vodu i gurnula ih duboko među noge. Lagano sam zatim raširila noge i namestila se pod mlazom vode. Pomicala sam se gore-dolje, kako bih što bolje uhvatila pritisak mlaza na drhtavo međunožje. Snažni mlaz vode pljuštao je po mome telu, dok sam zatvorenih očiju zamišljala kako me on posmatra. Vrućina vode milovala je moje telo, donoseći smirenje u snažnom orgazmu.

Jutro je konačno stiglo. Dok sam sedila u kolima na parkingu, čekajući da se pojavi, počela sam da se pitam šta ja to uopšte radim. Zašto sam sada ovde? On je oženjen. Od toga ne mogu da očekujem ništa ozbiljno. Znala sam i da ima decu, ali zapravo, kad se ukupno sagleda, nisam znala ništa o njemu. Sve što mi je bilo sasvim jasno je da svaki put kada uđe u kancelariju želim da budem sa njim. Pomislila sam već da se neće pojaviti, a provela sam sate u pripremama, depilirajući se, lakirajući nokte, birajući najbolji parfem. Kad sam ga konačno ugledala kako izlazi iz svojih kola i prilazi mi, setila sam se zašto sam ovde. Bio je božanstven i želela sam ga. Upitala sam ga: “Gde sada?”. “Mojoj kući” – odgovorio je sa smeškom.

Stvarno je nameravao da me odvede svojoj kući i spremi mi ručak. Očarao me taj opasni čin, jer, spomenuo je i sam da je srećno oženjen. Pomislila sam kako je to izazivanje sudbine ustvari veoma seksi i uzbuđujuće.

Čim smo ušli, okrenuo se prema meni i poljubio me prvi put, kao uvod u ono što je tek trebalo uslediti. Usnama sam usisala njegov jezik i počela ga nežno sisati. Kese s namirnicama pale su na pod trenutak pre nego što me je rukama privukao na svoje grudi. Izgledalo je da mu se sviđa kako svojim usnama natežem njegov jezik; sasvim jasno mogla sam osetiti njegov “alat” kako se miče i ukrućuje. Bila sam spremna. Nevoljko se povlačeći, rekla sam: “Što je s tim jelom koje si mi obećao?” Nasmejano me upitao:

“Ti to ozbiljno?”, podigao je kese s poda i krenuo prema kuhinji. Zbacila sam cipele s nogu i osvrnula se po sobi. Glasno sam rekla: “Tvoja žena ima stila za dekoraciju.” U tome trenutku, telefon je zazvonio. Čula sam ga kako razgovara upravo kada sam krenula prema kupatilu, želeći da se malo osvežim. Po delićima razgovora koje sam mogla čuti shvatila sam da razgovara sa svojom ženom. Glas mu je postajao sve dublji dok sam prilazila otvorenim vratima i dala mu mogućnost da me promatra kako stojim pred velikim ogledalom, češljajući kosu. Još uviek razgovarajući, prišao mi je i počeo otkopčavati moju bluzu. Zavukao je ruku do mojih dojki i počeo mi prstima zaigrano stezati bradavice. “Volim te, dušo.”

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt