Prevario me matori lažov – Ispovesti
Ispovesti

Prevario me matori lažov

Otac djeteta me ostavio kada sam mu rekla za trudnoću. Matori lažov iz Švajcarske. Govorio kako će se zbog mene razvesti, kako sam ja njegova sreća… Sve je lagao. Sa svojih 19 godina postala sam predmet ismijavanja u gradu. GROZNO šta sve proživljavam.

Prije dva dana sam ovakva sa stomakom do zuba srela bivšeg momka kojeg sam ostavla zbog ovog glupog matorca iz Švicarske. Svašta sam doživjela, ali tako sam se šokirala kada mi je moj bivši momak juče rekao da me ne osuđuje, da me ne mrzi i ono što me je bukvalno “izulo iz cipela” rekao mi je da je spreman da me oženi i to prije nego se porodim. Rekao mi je da moje dijete ne smije dobiti etiketu “kopileta”. Toliko ružnog sam prošla u zadnjih nekoliko mjeseci od kako mi je stomak porastao da sam iskreno mislila da je sarkastičan i da me na taj neki čudan način ponižava.

Pitala sam ga da li se zeza ili stvarno to misli, a on mi je tada pružio ruku i rekao: “Ako želiš da se udaš za mene idemo odmah do zlatare da to ozvaničimo jednim prelijepim prstenom…” Vjerujte proplakala sam od šoka, sreće, STIDA što sam takvog muškarca ostavila zbog nekog lažova iz Švajcarske. Iskreno nemogu da vjerujem da mi se ovo dešava. Juče sam bila i kod njegovih roditelja i nećete vjerovati niko nije ni spomenuo to što sam trudna sa drugim muškarcem. Iduće sedmice ćemo se vjenčati i moje dijete će imati OCA. Ne znam kako da opišem svoju trenutnu sreću, znam samo da ću biti, da ću se truditi da budem najbolja supruga, ali i snaja koja postoji.

Zato svim curama želim daporučim da dobro razmisle prije nego urade nešto poput mene, ali i ako se nađu u situaciji poput moje, jer to je stvarno lako moguće u današnje vrijeme, ne gubite nadu, vjerujte u bolje sutra… Ja sam dokaz da je moguće!

BONUS ISPOVEST:

 

Ja sam veliki i krupan odnosno ogroman, a ona mala i uska: SVE ŽIVE POZE SMO PROŠLI!

 

Komšinica koju sam dugo poznavao, uvek me je ložila, jednog dana sam skupio hrabrost i pozvao je na kafu. Tada se desilo čudo.

Ana je bila mala, jako zgodna i lepa sa manjim sisama, guzove je imala savrsene, izbacene ono malo vece a bila je mlada, koža njezna, lijepa, bila je fantasticna. Dok mi je Ana pusila ja sam se okretao prema plafonu i gledao da mozda snimaju jednostavno nisam verovao da mi se to dogada, te kad sam se uverio da je sve ok bacio sam je na krevet i krenuo u akciju.

Ja sam veliki i krupan odnosno ogroman a ona mala, ja sam bio napaljen ko ludak, svukao sam je, bila je totalno depilirana bez iti jedne dlacice ali ono nema ni tragova dlacica ono da te bode, ono bas kao da ih nije ni imala, a picka joj je bila tako lepa, uska, mislim da se to jednom sretne u zivotu. Polizao sam je i bilo je slasno i rekla je da je jebem i krenulo je. Klekla ona ispred i ja je krenuo tucati, Ana je imala jako usku picku da sam bas uzivao, koliko god da sam je jebao nije se sirila, non stop uska, a sta sam ja toj maloj radio to se ne moze opisati.

Anu koja jeca kao da je ubijam, a ne jebem. Otišli smo do vca i nastavili da se jebemo na podu, ali ne mogu to opisat, sa njom nije mi dolazio da svrsim jednostavno sam je samo jebao i jebao, molila me da svršim, ja sam je jebao toliko dugo i tako dobro da ona nije mogla verovati sta joj se dogada, sve zive poze smo prosli, lizanja, sve i to je trajalo jako dugo i tada sam svrsio te smo se istusirali i ja sam pokupio stvari i otisao. Našli smo se jos dva puta na moj nagovor jer kad sam je zvao rekla je da je nemam sta da je zovem , dogodilo se i gotovo te mi je jebala sve po spisku sta sam joj radio da celi dan stoji da ne moze sesti da sam je unistio.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt