“Zbližio sam se sa ženinom prijateljicom” – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Zbližio sam se sa ženinom prijateljicom”

Ona plačući: To Stojane budi dobar.

I sve mi gura glavu bliže njenoj vagini. Ja sam taman spustio pantalone i drkao ga. Kad mi je kurac dovoljno porastao, uzeo sam kondom iz novčanika koji nosim za svaki slučaj. Stavio na karu, i polako joj ušao u pičku, od pozadi, ona se kako treba naguzila. Trpao sam je sve jače i jače držeći je za bulju, i žvavalio joj vrat i uši, ko neki perverzni starac, a ne čovek u kasnim dvadesetim, dok sam je divljački guzio držala se za česmu.

U jednom trenutku nam se učinili neki glasovi, pa joj predložio da odemo na plažu nudističku da nastavimo.

Premestili smo se brzo, pošto je plaža nudistička ima neko šiblje kao ogradu i nevidi se sa staze a mrak je niko nas neće uznemiravati, mada i kasno nema mnogo ljudi, a i bilo 20setak stepeni što čudno za oktobar.

Odlučili smo da se skinemo goli i stvari stavio ispod nas da ne vodimo ljubav na kamenčići. Zauzela je misionarsku poziciju dole digla je noge, ja sam svoje ruke namestio tako da mi njene noge budu na ramenu, namestio sam ga na ulaz u njenu pičku a ona mi je zbog mraka i ugla pomogla gde je ulaz u njnu pičku, i tad sam ponovo ušao u nju bila je topla, ulazio izlazio, jaja moja udarala u njene guzove, moja dlakava kita i njena dlakava pička su se spojili u jedno. Trpao sam, Trpao sam….

Ujednom trenutku mi je dosadila ta poza, pa sam ga izvadio i nju okrenuo i naguzio, i namestio je u pseću pozu, ja sam je isto ko pas kad opkorači kučku dohvatio, i tu mi je pomogla u ciljanju njene pičke, i ovde sam je ludački guzio ko nenormalan, ljubeči njeno rame i masirajući njenih sisa dvojki, digao se i počeo da je trsim, odpozadi, sad u drugu rupu, plakala je jer ne voli anal, stenjala, al rekla ajde overi me celu, moj stomam debelo pljuštao u njenu zadnjicu.

Došlo je do vrhunca da svršim rekao joj da ustane da želim u usta da joj svršim, skinuo kondom , bacio ga i drkao ga nad njom koja je bila na kolenima otvorenih usta žmureći, posle nekoliko minuta drkanja sperma je bila na njenoj faci. Obrisali se obukli i vratili nazad.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt