“Zbližio sam se sa ženinom prijateljicom” – Ispovesti
Ispovesti

“Zbližio sam se sa ženinom prijateljicom”

“Za kratak vremenski period sam se jako zbiližio sa drugaricom moje žene koja je veoma zgodna.

Jedne noći smo izašli na druženje naravno popili smo malo, moja žena se napila, vraćali smo se kući svi zajedno i rekla da odvezem njenu drugaricu da ona u pijanom stanju ne može sa nama.

Čim smo krenuli nedaleko od kuće stali smo kolima i tu je prevarila muža sa mnom, i ja imam ženu koju sam prevario zbog nje.

S njom sam doživio sam trenutak za pamćenje! Došao sam kući žena je već uveliko spavala. Sreća u nesreći pa me ništa nije pitala.Ta njena drugarica počinje jako da mi se sviđa, a s obzirom da nisam bio u ovakvoj situaciji jako sam zbunjen. Ne znam šta da radim.”

BONUS ISPOVEST:

Uhvatio sam je za GUZU! Kao zver sam joj pocepao TANGE!

Bio je neki oktoba 2020. godine, uveče oko 6 sati. Bilo mi je dosadno i odlučio sam da idem kolima do Ade Ciganlije, da prošetam malo.

Otišao sam do kola i brzo stigao do Ade jer nije bila velika gužva. Karenuo sam da se šetam i primetio sam ponovo moju drugaricu Jovanu iz gimnazije, sa kojom sam imao prošlo leto sex na brzaka, pa smo se posvađali, prošlo od tog godinu i po dana.

Javio joj se, bilo joj drago što me videla, izvinuo se i nije mi ništa zamerila, i predložim joj da obrnemo krug oko Ade, na šta je pristala. Pričala neobavezne teme. Inače je obukla mini svetlo plavu haljinu i rze papuče je nosila, i dalje imala mali stomačić, dugu crnu kosu, tamno ljubičasti ruž, buljave oči i podočnjake i belu kožu, i dalje provokativno oblačila da privuče pažnju.

Ja sam inače Stojan, krupniji sam , visok, jak , bradat nosio tamno zelenu majicu na kragnicu i farmerke i cipele. Dosta smo prošetali, prešli smo celu Makišku stranu, i došli do Novobeogradske strane, bio je već pao mrak, nije bilo mnogo ljudi, bilo oko 8 sati uveče. Jovana me zamolila da sednemmo na klupicu neku jer nije u kondiciji, našli neku klupicu sa stolom, kod plaže za nudiste. I tu počeli da pričamo.

Počela je da se jada i neke svoja loša sećanja iz mladosti kako neki drugari bili loši prema njoj i ovaj zadnji dečko kako nije hteo ništa ozbiljno sa njom. Odjednom je počela da plače i ja se ko pravi kavaljer zagrlim je da je utešim, dok sam je tešio slučajno je svojom rukicom bledom, dodirnula deo pantalona gde je moj polni organ. Ne znam nešto se napali i zagrljaj i suze i ja kao rame za plakanje itd. Baš mi se dobro digao. Rekao sam joj da ne priliči tako lepoj devojci da plače i preložio joj da se umije i popije malo vode na obližnjoj česmi.

Otišli smo do česme, ja sam bio napaljen i hteo sam ponovo da je karam. Nagnula se nad česmom, prvo se umala, pa počela da pije vodi, al dobro se natrtila, da joj se mini suknja podigla gore i videle crne tange i debeli guzovi sa malo stidnih dlačica, baš sam se napržio.

Došao sam iza leđa i sa obe šake svakom svom snagom je uvatio za debele guzove.

Ona viknu: Stojane jel si ti normalan, nije mi do toga vidiš da sam tužna, plačem.

Ja joj gricnem uvo i poljubim u vrat i kažem: Ne brini malecka, samo se opusti biče nam lepo.

U tom trenutku joj strgnem tangicu , koja se spusti dole tip u roze papuče. Spustim se na kolena, i počnem da joj ližem pičkicu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt