Udala sam se sa 19 godina – Ispovesti
Ispovesti

Udala sam se sa 19 godina

Imala sam 19 godina kada sam se udala. Koliko god se trudili nisam mogla da ostanem trudna, a nakon što smo se ispitali utvrđeno je da je do mog muža. Na žalost morala sam na vantjelesnu oplodnju. Nakon 6 godina braka dobili smo blizance, dva sina, ali na žalost jedan sin nije baš zdrav. Tada je za mene POČEO pakao.

Moj muž koji je silno želio djecu počeo je da se čudno ponaša i prema meni i prema njima. Nije mogao da prihvati da jedan sin nije mentalno zdrav. Čak mi je par puta dok je bio pijan rekao da sam ja kriva što sam rodila “nenormalno dijete”, prigovarao mi je da sam u trudnoći radila neke stvari koje nisam smjela i da je to zbog toga. Nakon nepunu godinu od rođenja blizanaca moj muž me je istjerao iz njegove kuće i rekao da želi da se razvede od mene. Otišla sam kod mojih i danima čekala da će da dođe po mene, da me pozove da se vratim, ali dočekala sam papire za razvod.

Od tada je prošlo 3 godina i sve mi je teže, pogotovo jer ovaj sin zahtjeva konstantnu brigu, znači 24 sata moram biti pored njega, život prolazi pored mene, a sve zbog njega, dok on sinove posjeti jednom ili dva puta u godini. Možda da je on bio sposoban i da nisam morala na ove umjetne oplodnje, možda bi sve bilo drugačije. Mnogo me boli jer on živi život punim plućima, prije 4 mjeseca se ponovo oženio… On uživa, a ja sam kažnjena…

BONUS ISPOVEST:

 

BILA SAM NESTRPLJIVA: Posle malo dužeg I strpljivog mljackanja I oblizivanja konacno sam osetila kako počinje erupcija!

 

Ćao, ja sam Ljilja, imam 42 godine, po zanimanju sam diplomirani ekonomista I vodim svoju malu privatnu trgovinsku firmu. Razvedena sam vec 7 godina I imam sina Bojana od 18 godina. Bojana sam rodila odmah po završetku fakulteta, a nedugo zatim sam se I udala za njegovog oca, s kojim sam do tada bila u vezi. Kao sto sam rekla, mi vec sedam godina nismo u braku, što je meni u početku tesko padalo jer sam bila naviknuta na porodičan zivot a sto se tice seksualnog, on se uvek svodio na redovne bracne duznosti sa mojim bivsim muzem, tako da sam nakon razvoda usla u period apstinencije, koji je trajao nekih 6-7 meseci. Tada mi je jedna bliska prijateljica sugerisala da se, citiram, ubacim u promet I da mi, zahvaljujuci mom fizičkom izgledu nece biti tesko da pribavim sebi muškarca kada god pozelim da me neko zadovolji. Sto se tice komplimenta koji mi je dala, moram reci, bez lazne skromnosti, da je bio sasvim na mestu. Duga plava kosa, lepo I negovano lice, ogromne, bujne grudi, vitak struk izvajan dugogodišnjim treniranjem aerobika, velika, zaobljena I čvrsta guza sa razvijenim kukovima te duge noge sa mesnatim butinama, oduvek su privlacili poglede muškaraca. Eh, da sam ranije punom parom koristila sve ove atribute, ko zna koliku bih kilometražu nagurala, sto biste vi muški rekli.

Elem, odlučila sam da poslušam savet prijateljice I pocela da se vidjam sa raznim muskarcima. Bilo je tu I ozenjenih I momaka dosta mladjih od mene, I punijih I mrsavih, I poslovnih partnera I studenata, majstora…, ma svakakvih. Niko od njih nije mogao da odoli mojim carima, a ja sam ih pecala kao ribice, jednostavno bacim mamac I oni sami dolaze. Druzenja bismo nastavljali u mom ili njihovim stanovima, ali cesto je bilo kresanja I po haustorima, u liftovima, u prirodi I na svakakvim drugim mestima. Bez preterivanja mogu reci da ih je za ovih 7 godina bilo vise desetina, mozda I stotinu (steta sto nisam uredno vodila evidenciju, hehe). Sve ono sto sam propustila u mladosti, nadoknadila sam sada. I taman kada sam pomislila da sam doktorirala seksualne odnose, desilo se nekoliko dogadjaja koji su me ubedili da postoji jos neistraženih prostranstava sto se tice seksa, a o kojima cu vam pisati u narednih nekoliko tekstova. Jednostavno, smatram da su takvi dogadjaji kod nas jos uvek neuobicajeni, a iskreno i na mene su ostavili snazan utisak, pa stoga imam potrebu da ih podelim sa sirom publikom. Da zivim u nekoj drugoj zemlji verovatno bi mogla da ispunim i svoju nedavno otkrivenu zelju da radim kao profesionalna porno glumica pa biste mogli svojim ocima da vidite sta sve volim da radim, ali eto, moracete da se zadovoljite ovakvim tekstovima. Sledi prvi takav dogadjaj, pa uzivajte.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt