Prijatelj od muža mi se nabacuje – Ispovesti
Ispovesti

Prijatelj od muža mi se nabacuje

Nabacuje mi se prijatelj od moga muža. Druze se 16 godina, a on meni na uho peva malo bi te tako. Mladja sam od njih 8 godina. U redu zezanje izmedju parova i lupanje svakavih gluposti, ali covek me samo grli i pipka, naravno kad je ovaj moj pijan luda kuca niti sta reci, recice da izmisljam, niti trpiti budalu, a neprijatno mi.

Svako veče pije sa mojim mužem i svako veče ista priča. Napije se moj suprug i zaspi na krevet a mužev prijatelj dodje kod mene… i naravno da se nisam moga više kontrolisato. Završili smo zajedno.

BONUS:

Ne postižu sve zavodničke strategije željeni učinak: 4 ‘seksi’ stvari radije izbjegavajte!

Previše se trudite. Nemojte pretjerivati s dvosmislenim izjavama poput one da volite dobar hot-dog ili pokušavati zavodnički ispijati piće dok mu u isto vrijeme namigujete. U nekim slučajevima to namigivanje izgleda isforsirano. Ne pokušavajte ga zadirkivati pričajući poput pornozvijezde jer seksi i zabavno je samo ono što je spontano.

Ne dopuštate da se stvari razvijaju spontano. Muškarci cijene kada tjednima tajno u mislima pletete zavjeru da ih raspametite u krevetu, ali sve pada u vodu ako se striktno držite svog strastvenog plana i ne dopuštate odstupanja. Ako vam zagori večera i počnete se ljubiti već na kauču, opustite se. Možda to neće biti noć kakvu ste očekivali, ali vjerujte, čim dobije „glavno jelo”, bit će zadovoljan, a noć savršena.

Umjereno s igračkama. Obuzet će ga panika ako mu odjednom ponudite kondom s nekim okusom i zvrndavu igračkicu. Pa uz to izvadite lisice s krznom i još koji omiljeni dodatak. Moguće da vaša zbirka sadrži neke zgodne aparatiće koje on dotad nikada nije imao prilike vidjeti i misli će mu skrenuti u drugom smjeru… Počet će se pitati je li vam on uopće potreban uz svu tu „mehanizaciju”.

Otišli ste predaleko u javnosti. Ako ste prezločesti u blizini vama stranih ljudi, to je nekim dečkima jednako kao da pred drugima jedno drugo zovete slatkim nadimcima (koji bi trebali ostati među vaša četiri zida) ili kao da ste cijelom svijetu otkrili kako je redovito pratio “Oprah show”. Nemojte zaboraviti koliko im je teško prikriti uzbuđenost, osobito onu u hlačama.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt