Ostavio me nakon porođaja – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Ostavio me nakon porođaja

Bio je kraj godine,pripreme su uveliko tekle za novogodišnje slavlje.Zakazao sam sastanak i u dogovoreno vreme i na dogovoreno mesto smo se našli nas dvoje.Upoznali,seli popili kafu,malo proćaskali i lepo i kulturno se razišli.Na prvi pogled me gospođa nije fascinirala,ali je bila kulturna,odmerena,sa lepim manirima,lepo građena i meni se na neki način to dopalo i rekoh sebi”pa što da ne”mogao bih da probam kako to izgleda.

Objasnila mi je da su dugo muž i ona razdvojeni i da je to njegova želja da i ona sebi da oduška,obzirom da mu je bila svih tih godina verna.Razišli smo se posle te kafe,lepo i svako na svoju stranu.Pohitao sam kući za svojim laptopom i s nestrpljenjem čekao da se uključi na skyp.Te večeri sam džaba čekao.

Javila se!

Dogovorili smo se da se vidimo na dogovoreno mesto.

Bila je potpuno”maskirana”,obzirom da je bio januar mesec,imala je jaknu sa kapuljačom i šal koji je prekrivao celo lice do očiju.Zastao sam kolima a ona je ušla brzinom svetlosti u auto,kako je neko ne bi prepoznao.Raskomotila se i krenuli smo do stana.Prilikom izlaska iz auta opet je namakla šal i stavila kapuljaču.Ušli smo u stan. Bio sam veoma uzbuđen,penis mi je već bio tvrd.Ona se raskomotila i sela pored mene.

Počeli smo divljački da se ljubimo,oboje smo bili veoma uzbuđeni,od tog zanosa smo pali na krevet,neposredno ispred laptopa.To podrhtavanje njenog tela u tim trenucima i dan danas pamtim.Bila je strahovito uzbuđena.U tom trenutku sam čuo zvuk koji mi je govorio da nas poziva moja žena preko skajpa.Podigli smo se i uključio sam kameru, pa šta – neka gleda dosadna moja žena kada neće da mi naskoči na kuronju. Neka vidi kako se jebe žensko i kako žena ume da jebe muškarca skakajući mu na alatku.

Nastavio sam da je ljubim i polako svlačim i nju i sebe.Ona je podrhtavala,sve jače i jače.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt