Ostavio me nakon porođaja – Ispovesti
Ispovesti

Ostavio me nakon porođaja

Nakon 9 godina sretne veze samo tjedan dana nakon rođenja našeg sina on nas je ostavi jer se zaljubio u drugu mlađu.

Nismo bili vjenčani, jer je uvijek govorio kako je to samo glupi papirić i ništa više…ali… sve svoje riječi je pogazio u jednom danu. Ja sam davala sve od sebe pogotovo zbog malog ali kad to druga strana ne zeli jednostsvno ne ide.

BONUS ISPOVEST:

Bila je VRELA i LEPLJIVA, a ja sam je lizao tako glatku dok ona nije ŽIVOTINJSKI nasrnula na mene! Žestoko sam je odradio dok je MOJA ŽENA SVE GLEDALA

Volim da gledam porniće. Mnogo. Živim u braku sa svojom suprugom kojoj je izgleda dosadio seks, a za sve nas koji volimo da se opustimo uz dobru porno priču ili video nema lepo mišljenje.

Znate kako, nije njoj ipak dosadio seks, njoj je dosadilo da do njega dolazi. Moram da kumim i molim da bih ženi opipao malo pizde. Ali kada do toga dođe, ona je prava zver… bukvalno usisa ceo moj debeli “ponos” u svoju pizdicu dok si reko keks.

Međutim, ta moja zver mi je dosadila… pa sam rešio da se učlanim na jednu društvenu mrežu sa lepe seks mace.

Jedna žena srednjih godina poslala mi je njene slike bez lica i ja prihvatim tu korespondenciju. Razmenimo skyp profile i tamo nastavimo.Razmenjivali smo poruke danima,dok ona nije stekla kakvu takvu sliku o meni. Jednog dana mi je predložila da se vidimo u gradu,upoznamo a nakon toga bi ona donela konačnu odluku.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt