“Zatekla sam djevera” – Ispovesti
Ispovesti

“Zatekla sam djevera”

Zatekla sam mog devera kako radi ono … Prošle godine sam se udala, imam 25 godina, moj muž 33. Živimo u njegovoj porodičnoj kući zajedno sa njegovim roditeljima i mlađim bratom koji ima 19 godina.

Stvarno volim mog muža i ljetos sam kako bih se dokazala pred svekrom i svekrvom preuzela uređivanje i održavanje dvorišta. Tako dok smo svi, tačnije skoro svi bili vani meni je zatrebalo vode da zalijem neki cvijet i utrčala sam u kuću da naspem vode u kupatilu.

Vrata su bila samo pritvorena i bukvalno sam trčećim korakom uletjela u kupatilo gdje sam zatekla mog djevera kako “radi ono” sa svojom desnom rukom, a u lijevoj drži moje prljave ga.ćice i miriše ih. Kada me vidio pocrvenio se i nije znao šta da radi, šta da kaže, a ja sam zgrabile gac.ice iz njegove ruke, bacila pogled na njegov “pon.os” i svidjelo mi se to što sam vidjela, rekla sam mu da ako mu treba nešto moje za ovakve stvari neka mi se obrati kada ne bude nikog u kući jer ću mu ispunit fantazije, samo me gledao i nastavio radit to što je radio a ja sam ga ostavila na miru.

BONUS ISPOVEST:

SOKOVI SU JOJ LILI DOK GA JE GUTALA: Trljala je svoju vlažnu macu, dok nisam počeo da je razvaljujem od POSLA!

 

Seks sa ženom je dosta dobar, ali ja sam uvek maštao o nekom divljem i razuzdanom seksu. Par puta smo se tucali i ja sam prvo bojazljivo a onda slobodno počeo da ženu u toku seksa nazivam prvo kučkicom, mojom malom kurvicom pa onda kurvom, droljom da bi na kraju bila kurvetina droljetina…..Primetio sam da to nju izuzetno pali.

Međutim ja sam maštao i o nekim stvarima koje smo gledali u porno filmovima i koje su u seksu normalne ali ja i ona smo bili isuviše fini.Jedne večeri smo otišli na rođendan kod prijatelja,ostali smo malo duže i malo smo i popili.

Rešio sam da to veče onako pripit radim sve što sam maštao. Došla je gola iz tuš kabine , sveže obrijane pičke baš kako ja obožavam.Odmah sam se bacio na nju, sisao sam i grickao prvo bradavice a onda sam se spustio na njenu slatku pičkicu. Lizao sam je,sisao klitoris nabijao jezik duboko u nju a ona se samo grčila i stenjala. Svršila je i odgurnula mi glavu,ali ja sam se opet vratio i opet počeo da joj ližem i pičku i čmar. Uvijala se od sladostrašća i opet svršila.

Podigao sam se lagano drkajuci kurac ”dodji da mi ga dudlaš kučko”. Strašno je volela i puno ju je palilo da gleda dok drkam kurac.Gledala me je milujuci mi jaja.”Jel voliš kad ga drkam a kučko?”Samo je poluglasno prosaputala”ahaa”.”E pa onda uzmi i mazi se po pički”.

Gurnula mi je prste u usta i pocela da mazi pičić.I mene je to strašno palilo,ali nikad nisam uspeo da je nateram da nabije prste u pičku i da je drka,to ne znam zašto nikad nije volela.”Nabij prste u pičku,kad ga ja drkam drkaj je i ti”rekao sam joj i dalje drkajuci moj nabrekli kurac.

Uhvatio sam je za ruku u grubo joj gurnuo tri prsta duboko u pičku.”Drkaj je bre kurvo drkaj je”.Počela je da drka pičku a pogled joj se zamutio koliko se bila napalila.Sad je već snažno nabijala prste u pičku,lagano mešajuci i stenjuci.Prišao sam joj i gurnuo kurac u usta.”Sisaj ga kucko”.Pusila ga je odlicno,tu je bila pravi majstor.Ja sam ga sad nabijao u njena usta pokusavajuci da ga gurnem do jaja.”Gutaj ga droljice mala,gutaj ga kao prava kurva,nabij ga do jaja”.

I ja sam vec počeo da se gubim koliko sam bio napaljen. U jednom trenutku polako je uspela da se natakne skoro do jaja.Kad sam video da je skoro uspela,uhvatio sam je za kosu i natakao na kurac do samog kraja,usnama je dodirivala moja jaja.To joj nije nista smetalo,bila je van sebe koliko se napalila,gurala je skoro celu ruku u pičku a kurac uopste nije vadila iz usta.”Polako kucko,tek smo počeli,sad cu da te tucam,ima da te tucam kao sto se tucaju najveće droljetine,razvalicu te od kurca”.

Ustao sam,rasirio joj noge i u onu raširenu i mokru pičku sjurio moj nabrekli kurac.Počeo sam odmah da je razvaljujem,jebao sam je divljački,a ona je uzela svoju sisu i počela da sama sebi lize bradavice. Podivljao sam. Raskrečio sam joj noge i bukvalno razvaljivao picku ”jel volis kad te tucam kao kučku a droljo,kazi jel volis?’drao sam se.”Volim,volim,tucaj me kao kučku,kao samo tvoju kučku”stenjala je.

Bila je to divljačka jebačina,razvaljivao sam je sat vremena.Osetio sam da ću da eksplodiram”jel znaš kako se svršava kad se tucaju kučke,napuni im se usta spermom, dođi kurvo,sisaj ga dok ne svrsim ”Uzela ga je i strpala u usta.Znalački ga je sisala,dok je trljala drugom rukom razvaljenu ali jos vlažnu pičku.

Kurac mi se napunio sperme,uhvatio sam je za glavu i navukao duboko na moj kurac.Počeo sam da istresam spermu direktno u njeno grlo.Rikao sam kao ranjeni lav i trzao se u njenim ustima dok je sperma curela iz njenih usta.Svršio sam kao nikad u životu.Ona ga nije vadila iz usta dok nije iscedila i zadnju kap. To je bio seks za pamcenje.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt