Morala sam napustiti djecu – Ispovesti
Ispovesti

Morala sam napustiti djecu

Ostavila sam djecu zbog svekrve. Jednostavno više nisam mogla da trpim njene uvrede, teror, zlo koje je mi je činila. Kada majka mora ostaviti dvoje djece znate koja je situacija. Ali samo nakon 3 mjeseca ta ista svekrva me pozvala i molila da se nađemo. Dugo sam odbijala nisam željela da budem žrtva još neke njene spaćke.

Međutim kada se pojavila na kućnom pragu mojih roditelja morala sam je upustiti u kuću. Ne mogu da vjerujem da je žena koja je samo prije par mjeseci bila toliko zla, sada na koljenima ispred mene bila i molila da se vratim. Jednostavno ne može da izdrži sa djecom, da stigne sve što žele od nje, a i moj bivši muž, njen sin se totalno promijenio kako sam ga napustila i često je pijan i zanemaruje sve. Život joj se pretvorio u pakao, kako kaže. Nakon što se toliko ponizila rekla sam joj da nemam namjeru da se vraćam i da je za taj pakao sam kriva.

Zloća mislila da ću se na par njenih suza smilovati i vratiti u pakao, e pa neće da može, mnogo sam ja trpila nju. Mogla je da uživa u starosti, a sada neka hrani i svog sina i svoje unuke kako zna i umije.

BONUS ISPOVEST:

ON JE BIO MOJA NAJVEĆA FANTAZIJA: Kad je izvadio pendrek gaćice su mi bile skroz mokre od želje da me razvali

 

Ceo život me napaljuju uniforme. Kada me moj sadašnji dečko jebe razmišljam da ima na sebi uniformu i svršavam kao luda.

Najviše me pale vojničke uniforme a tek onda policijske pa ostale. U poslednje vrieme stalno se svađamo oko gluposti. A on se više nego inače okreće za curama i ja poludim na to.

Tako je jednom flertovao sa tinejžerkom dok smo bili u disko klubu. Sva isfrustrirana i ljuta izletela sam iz kluba. Tek kada sam izašla počela sam da plačem. Ispred kluba na mene je navalila skupina mladića i počeli su mi svašta dobacivati. Kako će me smiriti jednom dobrom jebačinom i sl. Imala sam na sebi obučenu kratku kožnu crnu suknjicu i belu usku košulju koja je otkrivala pupak ali i naglašavala moje grudi.

Tada je prišao policajac u uniformi. Imao je nekih 28-30 godina. Izvadio je pendrek i pitao ima li problema.

–Ne gospodine policajče samo smo se šalili- počeli su se izvlačiti.

-A zašto dama plače- pitao je.

Rekla sam da je sve u redu i da oni nisu krivi što plačem. Momci su se razbežali a onaj moj momak nije uopšte izašao za mnom. Policajac me pitao da li ću ostati ili želim kući. Rekla sam da želim kući ali nemam prevoz. Ponudio se da će me on odvesti. Seli smo u njegov auto i tek tada sam mu se zahvalila što mi je pomogao. Rekao je da nema na čemu i da mu je to dužnost. Osećala sam da mi obrazi gore u njegovoj blizini. Počela sam i dolje goreti i duboko disati.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt