Jedna balavica me zaustavi jedan dan – Ispovesti
Ispovesti

Jedna balavica me zaustavi jedan dan

Jedna balavica me zaustavi jedan dan… Blizu mene živi jedan mala napuhana, jedva punoletna balavica. Mislim da bi i g.vno pojela samo da joj ljudi to lajkaju na instagramu.

Izgleda dobro i oblači se kao svaka poštena radnica ispod plavog mosta, ali ja joj u inat nikada ništa nisam lajkovao. Neki dan me zaustavi i pita me zašto je ignorišem.. a, onda sam joj rekao da je prvo bolesno jer sam skoro duplo stariji od nje, da me ne pale male dronfulje koje se prodaju zarad internet slave, da ne podnosim našminkane devojke kojima Hiltijem moraš da skidaš puder s lica.

Nije joj bilo ugodno to slušati.

BONUS ISPOVEST:

 

NAPALJEN DO LUDILA! Sanjiva, lepljiva i mokra davala mi je do znanja da ga želi…

 

Posle dugo godina maštanja i drkanja na ujnu, uspeo sam da je jebem prošle godine u oktobru. Iako nije htela da mi se prepusti, jebao sam je na silu u svojoj sobi. Bio je to najlepši seks koji sam ikada doživeo. Ostvarila mi se svoja najveća želja tog dana. A želja za njom umesto da me prođe posle toga, nastavila je da raste sve više. Još i dalje svakodnevno kroz glavu mi prolazi seks sa ujnom i kako se sve odigralo tog dana. Od tada ujna i ja sveli smo komunikaciju na minimum. Nije obraćala pažnju na mene uopšte, a javljala mi se jedino kad je morala.

Dok sam ja nastavio da je gledam, odmeravam kad god imam priliku i maštam o njoj. Da li me mrzi posle onog jebanja ili je počela da mrzi sebe, ali više se ne ponaša isto. Mislim da ju je najviše pogodilo što ne sme nikome da kaže da sam je na silu jebao, jer se u jednom momentu prepustila, a ja sam to snimio audio zapisom i tako sebe osigurao. Malo je smršala otkad radi u fabrici, a verovatno i zbog stresa što sam je jebao, ali i dalje je imala velike guzove, i salo oko stomaka. U licu lepa i kad zaveže masnu kosu po nekoliko dana, i kad je opere pa isfenira. Ja sam nastavio da drkam na nju i kradem joj nošene gaće barem jednom nedeljno. A razlog što sam mogao tako često da joj uzimam gaće je sledeći.

Kuća im nije bila zaključana čak ni kada ona, ujak i deca nisu bili kući, zbog toga što je baba bila kući, tj. u prizemlju. Gotovo da sam mogao svakodnevno neometano da odem na sprat i uzmem joj gaće. Pratio sam koja je smena i i kad koga ima kući. Početkom nove godine, kada su oni bili otišli do sela za vreme praznika, popeo sam se kod njih na sprat i uzeo njene nošene gaće, bele na roze cvetiće.

Umesto ka izlaznim vratima, otišao sam do njene spavaće sobe i pretražio sve ormane tražeći njene čiste gaće. Na moje iznenađenje, našao sam ih, ne u spavaćoj sobi, već u ormaru u jednoj pregradi u predsoblju preko puta kupatila. Bilo je prepuno njenih gaća, nasumično razbacanih. Najviše belih, a tu su se našle i sive, crne, itd. Uzeo sam dva para belih gaća i jedne crne na sive pruge, stavio u džep i otišao kući. To veče izvadio sam gaće iz šteka, uhvatio svoju kurčinu i krenuo da drkam mirisajući unutrašnjost njenih nošenih gaća.

Čiste crne gaće na sive pruge izvadio sam i prevrnuo ih, namestio tako da svršim unutar njih. Zamišljao sam svoju rasnu ujnu i pri svršavanju ustao sam i krenuo da punim vrućom spermom unutrašnji deo njenih gaća gde dolazi pička. Ponavljao sam to nekoliko narednih dana sa sva tri para njenih čistih gaća. Punio sam i topio njene gaće, povremeno obmotavajući ih i oko kurca. Fleke su bile blago vidljive, jedino što se osećao miris moje sperme. Ložilo me je to da ona navlači na sebe gaće po kojima sam svršavao i da se njena pička spaja sa flekama moje sperme.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt