“Prošlog leta sam imala odnos u vodi, s dečkom” – Ispovesti
Ispovesti

“Prošlog leta sam imala odnos u vodi, s dečkom”

Prošlog leta sam imala odnos u vodi, s dečkom. Bilo je jako nezgodno, Prvo, oboje smo imali frku od toga da nas neko ne vidi, jer je bilo dosta ljudi u vodi.Ali u jednom momentu, u vreme ručka, voda se ispraznila i nas dvoje smo utrčali da plivamo i da probamo taj odnos u vodi.

Prvo, jedva smo se namestili, a išlo je teško. Voda je u suštini hladna i nikako ne možete da se lepo opustite. Ali uspeli smo.

I krenuli smo. Prvo polako, osvrćući se da nas neko ne primeti.

Nije bilo nikog. I taman kad sam počela da uživam, osetila sam da me mazi po listu.

A onda sam osetila da me mazi po leđima iako mi je to u sekundi bilo čudno jer me držao za zadnicu u vodi.

U sledećem momentu me nešto puklo po leđima. Na sekund sam imala utisak da smo se zaglavili!!!

Jedva smo se razdvojili, ja sam se okrenula i nisam videla ništa.

I on je gledao, ali nikog nije bilo. A onda, nakon minut, iz vode je izronio lik na metar od nas. Ronilac, hvata ježeve šta li.

Pretrnula sam.

To je naš komšija u smeštaju! Gledao me je kao da se ništa nije desilo, a onda se samo nasmešio i zaronio.

Mi smo počeli histerično da se smejemo, a meni je srce lupalo kao nikada.

Posle smo ga viđali, a on me je uvek odmeravao kao da sam ne znam šta uradila. Jedne večeri, kad sam sama sedela na terasi, prišao je i počeo da mi se nabacuje. Bila sam jako besna na sebe.

Čekajte, jel moguće da je to tolika egzotika, odnos u vodi, da mi se neki nebitan čovek nabacuje jer je video da imamm odnos. Na šta to liči?! Jesam li ja pogrešila što sam se opustila sa svojim dečkom, ne s ne znam kim…. Užas. Kako biste vi reagovali da primetite nekog da ima odnos u vodi? Da li biste ga pipali ili pustili da uživa???

Užas, i danas kad se setim tog manijaka, prođe me jeza, ko zna šta je radio pod vodom, možda je sve fotkao”

BONUS:

Je li seks slađi kada je s osobom koju volimo?

Istraživanje koje je nedavno provedeno na Sveučilištu Pennsylvania tvrdi kako je seks bolji i uzbudljiviji kada smo zaljubljeni u našeg seksualnog partnera nego kada osjećamo isključivo strast i fizičku privlačnost. Ovo je istraživanje svakako otvaranje jedne zanimljive teme budući da unatoč rušenju mnogih tabua, diljem svijeta i dalje vladaju određene predrasude. Kao na primjer da žene koje su u braku nemaju želje za seksom te da su one koje pristaju na seks, a nisu u vezi – žene upitnog morala.

Prateći tu analogiju, dalo bi se zaključiti da je za žene jedino vrijeme u kojem je prihvatljivo da se seksaju, a bez da ih se smatra promiskuitetnima, zapravo ono vrijeme kada su u vezi. I onda se nametne pitanje je li doista u tim trenucima, kada su osim fizičke privlačnosti u priču upletene i emocije, seks bolji. Mi mislimo da je, a evo što točno o tome kažu znanstvenici.

Istraživanje je obuhvatilo 95 heteroseksualnih žena u dobi između 20 i 68 godina te je pokazalo da seks s osobom u koju smo zaljubljeni nije samo emocionalno, već i fizički ugodnije iskustvo. Još jedna zanimljiva stvar je i ta da je 50 ispitanica smatralo kako ljubav nije predispozicija za seks, a čak 18 njih vjerovalo je kako ljubav i seks nemaju nikakve veze jedno s drugim.

A zašto je točno seks bolji kada smo zaljubljeni u svog seksualnog partnera? Iako znanstvenici još uvijek nisu uspjeli pronaći točan odgovor na to pitanje, povjerenje u partnera, opuštenost te seks kao fizička manifestacija onoga što osjećamo definitivno su neki od razloga. Seks s nekim koga smo tek upoznali možda zvuči uzbudljivo, no mi radije biramo svoje frajere. A sada napokon imamo i znanstvenu potvrdu kao argument!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt