Moj sin se pokazao kao pravi muškarac – Ispovesti
Ispovesti

Moj sin se pokazao kao pravi muškarac

Moj sin zna kako treba sa ženom, kada treba malo pooštriti, a nerijetko i snajka dobije od njega kada zasluži.

Moj muž nije bio takav i mnogo sam propatila u životu, sve sam morala odrađivati ja, sve je bilo na meni kao da sam ja muško, ali moj sin, ni sličan ocu koji je… kako da kažem obični papučar.

Moj sin može biti siguran da ga snaja neće varati. Juče kada je došao sa posla nije ga čekala kafa na stolu i tako ju je “išaketao” tu pred nama da mi ju je nekako bilo žao, iako je realno zaslužila.

Ustala sam da je zaštitim, a bezobraznica mi je tada rekla da sam sve ja kriva i da ga ja navraćam da bude takav prema njoj. Mnogo me povrijedila i naljutila, toliko da sam krenula i ja jedan šamar da joj “lupim”, ali moj SINČINA ponovo se pokazao kao pravi muškarac i on sve “rasčistio” sa njom. JUTROS UJUTO U 8 SATI KAFA NA STOLU… DOK SMO JE POPILI ISPEKLA SE I PITA… šta da kažem, nema bolje snaje niko u gradu, smo što je nekada treba malo navesti na pravi put, da tako kažem…

Da sam bogdom i ja imala takvog muža kao što je moj sin… jer u vezi, u braku muško treba da bude muško, a onda je i ženi mnogo lakše…

Related Articles

BONUS ISPOVEST:

 

TRAŽILA JE JOŠ I JOŠ: Dočekivala ga je podižući guzu i macu u susret mom ponosu!

 

Kao i svake prethodne godine žena je sa decom otišla na more ,a ja sam ostao da radim jer smo otplaćivali stan. Dođem sa posla oko 17.30h (Radim u susednom gradu ) malo odmorim i kad prehladi pođem u šetnju nekada sam a nekada sa nekim drugarom. Te sparne večeri sam bio sam ,idem trotoarom i razmišljam kako su momci i devojke koje usput srećem prelijepi,posebno devojke oskudno odevene i nasmejane.

U usret mi je išla sama, iz daleka mi se čini, poznata prelepa ženska osoba.Mora da sam izgledao smešno zablenut u nju jer je zastala i procvrkutala “dobro veče” – dobro veče rekoh,o to si ti ja te ne prepoznadoh ,baš si se doterla.

Bila je to saputnica iz autobusa devojka od 35.godina koja je kao i ja putovala na posao,sa kojom sam povremeno razgovarao vozeći do posla. Mlada fakultetski obrazovana visoka vitka lepa, pametna ambiciozna i neudata.”Treba da se nađem sa drugaricom ,raskinula je sa dečkom ,pa da izađemo na piće kao nekada” reče sa blago se osmehujući. -E baš lepo ,ja izašao malo pred spavanje da prošetam i da udahnem malo vazduha, pa ujutru opet na posao. -Ja ne radim sutra – reče-. Uto joj zazvonje telefon , okrenula se i posle par minuta reče onako ljutito, -E sad me zove drugarica zvao je bivši dečko mora da se vidi sa njim i ne može doć,baš me iznervirala , đaba sam se skockala onako setno reče. Ajde ako nemaš pametnija posla i ako nemaš bolje društvo možemo otić na piće ja i ovako nemam nikakvih obaveza.Pogledala me ,trenutak je razmišljala – što da ne,baš ti hvala pravi si kavaljer. Nemoj da se zahvaljuješ ja sam počastvovan da ti malo pravim društvo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt