Moja supruga je pod uticajem svoje majke – Ispovesti
Ispovesti

Moja supruga je pod uticajem svoje majke

Moja supruga je pod uticajem svoje majke… Tašta me mrzi, to i nije ništa neuobičajeno. Ne smem da priznam ženi da mi se tašta udvara, problem je što ima preveliki uticaj na moju suprugu, odnosno supruga dozvoljava.

Voli da joj “puni glavu kako ja zapravo nisam na poslu već u šv.leraciji, da moji roditelji ništa ne pomažu oko deteta itd. Puni glavu i detetu, čuo sam kako govori “tata radi ovo ili ono” u pežorativnom kontekstu. Uvek sam pomagao tastu i tašti, za sve što im je bilo potrebno, radim 2 posla već 10 godina samo da obezbedim porodici što više, a sada shvatam da se moja žena nikada neće otrgnuti iz čeličnog zagrljaja svoje majke koji nam razara porodicu koja sa druge strane koristi priliku da me odvuče u krevet, svaki put me “slučajno” opipa po međ.nožiju, nakon toka uključuje mržnju prema meni.

BONUS:

Pet pogrešaka koje možda činite svaki dan ubijaju strastven seksualni život, kao i same veze!

1. NE SMIJETE SE ZAPUSTITI
Čak i ako ste jako dugo u vezi, to ne znači da se smijete zapustiti. Ako se prestanete boriti za ljubav, bliskost i naklonjenost, a to uključuje i brigu o vlastitom tijelu, vaša bi veza mogla krenuti neželjenim putem. Ako zanemarujete sebe, indirektno zanemarujete i partnera, a sve to vodi smanjenju “napetosti”, odnosno strasti.

Related Articles

2. SKRIVANJE NEZADOVOLJSTVA
Ne smijete u sebi držati nezadovoljstvo – ako postoji, naravno. Nije se loše ponekad konstruktivno posvađati, tvrde psiholozi, jer i to je jedan od uvjeta zdrave veze. Ako ne želite s partnerom razgovarati o neugodnim temama, počet ćete se udaljavati od problema, ali i partnera. A potom slijedi i gašenje strasti među vama.

3. POGREŠNE RIJEČI
Naravno da će vas partner ponekad naljutiti i najradije biste ga… No, ako znate njegovu najslabiju točku, onu koja ga u sekundi izuje iz cipela, pokušajte se suzdržati i nemojte je koristiti, odnosno nemojte koristiti njegove mane u svoju obranu. Tako ćete izgubiti njegovo povjerenje, a s vremenom i mnogo, mnogo više.

4. GUBITAK POVJERENJA
Ako ste ljubomorni po prirodi, pokušajte se kontrolirati. Pretjerana ljubomora i sumnjičavost mogu uništiti dobru vezu. Ako ćete mu stalno visjeti za vratom, tražiti pogreške (čitajte: razloge za svađu), plamen strasti će se vrlo brzo ugasiti.

5. LOŠE NAVIKE
Srkanje juhe, griženje noktiju, ostavljanje stvari po kući, otvorena zubna pasta, neuredna garderoba i slične loše navike mogu vas (ili partnera) dovesti do usijanja. Iako se takve sitnice čine banalnima, jako su često razlog za ubijanje strasti i beskonačne svađe – što neminovno vodi prema kraju veze!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt