Mama nas stalno grdi – Ispovesti
Ispovesti

Mama nas stalno grdi

Mama nas stalno grdi… Totalno se lose osecam kada sam kuci, u sobi sam sa setrom znaci nemam nikada svoju privatnost.

Inače smo poznate tiktokerke, i redovno snimamo osetljive klipove i tako zaradjujemo manju sumu, tačnije prodajemo slike ako se neko javi da kupi.

Pritom mama non-stop ulazi u sobi bez kucanja bez icega i krene da nas grdi o raznim stvarima.

BONUS:

Pet sekundi paklenog zadovoljstva: Sve što trebate napraviti taman prije orgazma

Nije greška, zaista je riječ o pet sekundi. Sve se svodi na događanja između trenutka kada osjeti da orgazam stiže i trenutka eksplozije. Od te točke bez povratka do ejakulacije ima samo nekoliko sekundi. Muškarci čije djevojke ili žene znaju iskoristiti to kratko vrijeme na najbolji način kažu da je tih nekoliko sekundi vrijedno stotinu dana pakla. Naučite nekoliko trikova kako svome dragome priuštiti to pakleno zadovoljstvo.

Trik 1: Otkrijte ključni trenutak
Mnogo toga ovisi o prepoznavanju tog trenutka koji prethodi vrhuncu. Nije ga lako otkriti jer svaki muškarac reagira drugačije. Možda će zadržati dah ili prodirati u vas intenzivnije, možda će početi stenjati glasnije ili čak postati vrlo tih. Obratite pozornost na te male znakove koji signaliziraju da je blizu. Ili ga jednostavno pitajte. Recite mu da vas uzbuđuje ako znate što mu je u glavi. Ključ je u tome da u tom trenutku nastavite ono što ste dotad radili, samo malo brže, jače, žešće.

Trik 2: Ne prestajte!
Najgore što možete učiniti muškarcu kada dođe do te točke je – ne učiniti ništa. Kao da je u vlaku smrti spreman za spuštanje s najvišeg uspona i onda ga netko zamoli da se iskrca. Ejakulirat će, ali hoće li zaista doživjeti orgazam? Medicinski je dokazano da vrhunac može izostati iako je ejakulirao.

Trik 3: Bez noviteta
Nije poželjno da se u tom trenutku ukočite, ali to nije ni vrijeme za isprobavanje nove seksi gimnastike. Poželite li promijeniti poziciju baš tada kada je on na korak do kraja, prekinut ćete valove energije koji dolaze iz njegova centra za ejakulaciju do ostalih dijelova mozga.

Tip 4: Ne kočite u ključnom trenutku
On kaže ‘Evo ga ide!’, vi odgovarate ‘Čekaj. Ne još!’ i on onda radi sve što mu je u moći da bi odbio nalet zadovoljstva koji je tu. Loš potez. Posljedice sprečavanja mogu biti vrlo ozbiljne. Muškarac može oštetiti mokraćnu cijev pokušavajući izbjeći ejakulaciju.

Trik 5: Prekid prije ključnog trenutka
Jednom kad muškarac dođe do točke s koje nema povratka, nema mu druge nego se prepustiti i uživati. No, da biste mu povećali užitak i da bi postigao još moćniji svršetak, razmišljajte o tome da što je dulje seksualno uzbuđen, trenutak olakšanja je intenzivniji. Prekidi su dobro došli i vode fantastičnom orgazmu, ali kada su tempirani u trenutku prije točke s koje nema povratka. I zato ima smisla to da je seks bolji što je veza dulja. Partneri imaju iskustvo prepoznavanja tih trenutaka koji čine razliku.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt