Počelo me biti strah tate – Ispovesti
Ispovesti

Počelo me biti strah tate

Moja prijateljica koja ima samo 18 godina je u šemi sa mojim tatom. Kada sam to saznala doživjela sam nervni slom, baš mi je bilo teško. Moj tata vara moju mamu sa mojom najboljom drugaricom.

Pokušavala sam reći mami, ali sam se plašila kako će na to da reaguje. Juče sam se obratila tati, rekla mu da sve znam i da prestane to da radi, a on mi je tada rekao da to nije moj problem i da ga ne interesuje moje mišljenje.

Ono što me posebno pogodilo bilo je što je rakao da sam je ljubomorna na moju drugaricu i da mi je zbog toga krivo. Tada sam mu onako povišenim tonom, već van sebe rekla da ću onda i ja biti sa tatom moje drugarice, a on je samo kratko rekao BAŠ ME BRIGA SA KIME ĆEŠ BITI.

Iskreno mislim da on nije moj tata, jer ovo što doživljavam i što sam juče doživjela je prosto nemoguće! Razmišljam da se odselim, jer ko zna šta je manijaku u glavi, počelo me biti strah biti sa njim u kući.

BONUS:

Razbili smo mitove o seksu između nje i nje!

1. Kako je ‘seks’ između dvije žene uopće moguć? Naravno da je moguć. Imamo ruke, jezike, genitalije… Imamo sve što imaju straight parovi, osim penisa, ali zato imamo ektra par grudi. Volimo se dodirivati i trljati i maziti, i osjetiti trnce da nam prolaze po cijelom tijelu, a prolaze jednako kao i kada smo s frajerom koji radi što treba. Princip je veoma jednostavan – ako vas jako pali druga osoba, kao i vi nju, najčešće postoji (i više no jedan) način da se te strasti i napaljenosti riješite.

2. Jedna mora biti ‘muško u vezi’. I u seksu. Lezbijka je žena koju seksualno privlači druga žena, odnosno osoba ženskog spola homoseksualne orijentacije. Dakle, riječ je o dvije žene i potpuno je suludo uopće pistupati tematici sa stajališta da jedna od njih mora biti ‘muško’. Postoje lezbijke koje su super ženstvene, a postoje i one kojima ženstvenost nije karakteristična. No izgled i/ili stil nekoga ne čine manje ženom.

3. Lezbijski seks = lizanje. Ne nužno. I lezbijski seks može biti raznolik baš kao i seks između muškarca i žene. Neke žene ne vole pušenje, druge obožavaju. Isto tako, postoje žene kojima se ne sviđa oralno zadovoljavanje. Neke bi radije igranje prstom, neke bi možda radije nešto treće…

4. Lezbijski seks je monoton i dosadan. Postoje i žene i muškarci koji su nevjerojatno strastveni, kao i oni kojima se seks svodi na ležanje na krevetu i prepuštanje inicijative partneru. No sama činjenica da se radi o seksu između dvije žene ne znači da će seks biti dosadan i da će inovativnosti, želje i strasti nestati nakon prvih nekoliko dana.

5. Lezbijski seks ima smisla samo uz dildo. Ne, nije točno. Mnoge su lezbijke zadovolj(e)ne i na temelju onoga što im je majka priroda podarila i nije im potrebno uvođenje nečega falusnog oblika u igru.

6. Lezbijke spavaju s drugim ženama jer ne mogu podnijeti muškarce. Ponovno, pogrešno. Spavaju s drugim ženama zato što ih te druge žene privlače, baš kao što privlače i muškarce. Sve je stvar osobnih preferencija i ukusa.

7. Sve lezbijke vole ekstremniji seks. To što svaki pornografski uradak u lezbijskoj kategoriji ima filmove u kojima su umjetni penisi, plastični kostimi i mnogi BDSM dodaci nezaobilazna stvar, ne znači da stvari tako funkcioniraju i u stvarnom životu. Neke vole obično rublje, neke vole izrazito senzualno, a nekima su najdraži upravo BDSM dodaci. I baš kao ni kod straight osoba, to nema veze sa seksualnom orijentacijom.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt