Moram reći kćerki istinu – Ispovesti
Ispovesti

Moram reći kćerki istinu

Moram reći kćerki istinu… Imam 19 godina i neplanirano sam zatrudnila. Iako mlada i bez da sam znala sa kim sam ostala trudna odlučila sam da zadržim bebu.

Međutim, kada je već bilo kasno za abortus, saznala sam da su u pitanju dvije bebe, blizanci. Bio je to veliki šok za mene, nikome ništa nisam govorila, čak ni mami. Rodila sam na kraju dvije djevojčice i duša me boli zbog ovoga. Jednu djevojčicu sam dala na usvajanje. Zaista nisam bila u mogućnosti da izdržavam dvoje djece i mislila sam da je ovako najbolje. Shvatam da je bilo bolje da ih obje dam, bez razdvajanja.

Bar bi imale jedna drugu, ovako ta koju sam dala neće imati nikoga. Čim mi ćerka odraste, reći ću joj istinu i tražićemo joj sestru, a ja ću se doživetno kajati što sam razdvojila bliznakinje.

BONUS ISPOVIJEST:

“Oženio sam djevojku koja je 12 godina mlađa od mene. Nikada me nije voljela i udala se za mene kako bi pomogla svoje roditelje jer sam izuzetno bogat. Znao sam sve to, a i ona ništa nije krila.

Mnogo je volim, zaista i mislio sam da će i ona mene vremenom da zavoli, ali njene oči su svakim danom sve tužnije.

Pati, vene i vjerujte da me sve to mnogo boli, jer sam ja, čovjek koji je beskrajno voli, direktni razlog njene tuge. U braku smo 11 godina i imamo dvoje prekrasne djece i ne znam šta da uradim da je učinim sretnom. Na stranu finansije, zaista joj dajem sve, svu moguću pažnju, ali ništa se ne mijenja.”

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt