U vezi sam sa tatom moje drugarice – Ispovesti
Ispovesti

U vezi sam sa tatom moje drugarice

U vezi sam sa tatom moje drugarice. Imam 18 godina, aon 43. Želim život provesti pored njega i sa njim. Bogat je, izgleda bolje od mnogih mladića i ono najvažnije zna me zadovoljiti u svakom smislu te riječi. Moja prijateljica ne sumnja i ne znam kako bi reagovala i kako će da reaguje kada sazna. Draga mi je i ne bih voljela da mi okrene leđa, voljela bih kada bi nas razumjela i prihvatila našu vezu.

Mali problem je to što je on oženjen i boji se da ne bude morao da dijeli bogatstvo sa sadašnjom ženom. Međutim meni njegov novac nije na prvom mjestu i sve više želim da bude samo moj, da mu budem prva i jedina žena u njegovom životu. Zbog toga sam odlučila da prestanem da pijem pilule za kontracepciju i da ostanem trudna.

BONUS ISPOVIJEST:

Posjetila nas je neki dan kćerka od moje svastike. Došla je na par sedmica. Šokirao sam se kada sam je ugledao, izgleda kao da imam barem 20 godina, prava cura. Nisam neki bolesnik i nisam je gledao na “onaj” način, ali kada sam je jutros u kupatilu zatekao bez odjeće, znači vidio sam je cijelu, sve…

Koliko sam se ja iznenadio toliko je i ona, stojali smo tako neki par sekundi i gledali se, a onda sam se ja sjetio da bih bilo normalno da izađen i da oj se barem izvinem. Izvinuo sam se i krenuo vani, a ona mi je tada rekla da sada kada sam je vidio bez odjeće nema potrebe da se ustručavam i slobodno da se vratim i odradim ono zbog čega sam ušao u kupatilo.

Bio sam zbunjen i prihvatio njen poziv.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt