Iskoristila je moju tugu – Ispovesti
Ispovesti

Iskoristila je moju tugu

Iskoristila je moju tugu… 6 godina nisam mogla da zatrudnim i problem je bio u meni, a to me je ubijalo. Konstantno sam razmišljala kako da se ostvarim u ulozi majke. Tada sam iz očaja predložila mlađoj sestri da mi ona rodije dijete… Malo bolesno, priznajem, ali nisam imala izlaza. Ni sekunde nije razmišljala i pristala je.

Međutim, trebalo je to reći i mome mužu. Dugo smo razmišljale kako to da predložimo, a onda sam mu jedno veče onako direktno ispričala moj plan i dogovor sa sestrom. Moj muž je tada rekao da to baš i nije OK, ali… ako smo se nas dvije dogovorile da je i on za. U tom trenutku kao da sam cijeli svijet osvojila. Isto veče sam pozvala sestru. Nije mi bilo baš sve jedno, ali cilj je sve opravdavao. Par dana nakon uslijedio je šok za mene… sestra mi je rekla da je dobila… NJE OSTALA TRUDNA.

Nakon toga, 5 mjeseci su pokušavali i svaki put mi je bilo sve teže… moja sestra i moj muž su na neki način postali lj.bavnici, ali nada da će se nešto dogoditi me je držala sve dok nisam otkrila da moja sestra nemože ostati trudna, ne zbog toga što je bolesna već zbog toga što PIJE TABLETE PROTIV TRUDNOĆE. Iskoristila je moju tugu, moj očaj da bi bila sa mojim mužem.

BONUS ISPOVEST:

LJUBILI SMO SE NEZASITO KAO TINEJDŽERI: Nabijao sam joj do kraja dok je stenjala od zadovoljstva!

 

U sledećem trenutku ljubili smo se kao dvoje tinejdžera gladno nezasito, a meni se činilo da će mi kurac eksplodirati.

Bez reči smo se zagrlili i krenuli prema hotelu, na ulazu smo se razdvojili a ona mi je samo šapnula za deset minuta dođi kod mene u sobu.

Tih deset minuta su mi bile kao večnost, pokucao sam na vrata koja su se samo otvorila, ušao sam i ostao bez teksta. Kristina je stajala u polumraku sobe u nekakvoj kratkoj suknjici i svilenoj dekoltiranoj košulji, ispod suknje se nazirao čipkani rub čarape a između sisa joj je svetlucao privezak na tankom zlatnom lančiću.

Mirisala je dobro a mene je strefila spoznaja da je ona, to nevinašce iz kancelarije sve to planirala.

-Hoćeš piće?- pitala je i ne čekajući odgovor krenula prema stolu na kojem su već bile pripremljene čaše i boca vina koju je ne znam kad nabavila. Prišao sam joj s leđa i rekao može al kasnije sad mi je do nečeg drugog. Ona se naslonila na mene i protrljala guzom po mom već opasno nabreklom kurcu dok sam joj ja stiskao sise.

Naslonila se rukama na sto i naguzila prema meni, podigao sam joj suknju i lagano svukao tangice s nje, prošao sam joj prstima po pički i osetio da je već jako vlažna. Kleknuo sam iza nje i počeo je lizati. Ona se istrtila još više da mi olakša pristup, zavlačio sam joj jezik u pičku, mirisala je fino po nekom sredstvu za tuširanje, “stvarno je brza” pomislio sam jer je stigla i da se istušira.

Kristina je samo duboko disala i zadovoljno mumlala, disala je sve brže dok sam je ja čas lizao a čas joj uvlačio jezik u pičku. Odjednom je samo prostenjala da će svršiti. Lizao sam je još trenutak dok sam otkopčavao pantalone a onda sam ih samo pustio da padnu. Povukao sam bokserice naniže i prislonio joj kurac na pičku.

Nabila se sama i samo malo zastenjala, pustio sam joj da određuje ritam. Klizila mi je lagano po kurcu a onda je počela da se nabija na njega sve jače i jače. Video sam da se bliži kraju. Stenjala je sve glasnije što je i mene dodatno palilo.

Zgrabio sam je čvrsto za bokove i zabio joj ga do kraja, nabijao sam je ne kurac svom silinom a njeno jaukanje se pretvorilo u režanje a onda sam shvatio da svršava. Zabio sam joj još jače i opet i opet a onda je krenulo i kod mene nabio sam je na kurac i svršavao negde duboko u njoj.

Ostali smo tako neko vreme ona na stolu a ja na njoj a onda je rekla idemo sad u krevet…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt