ISPOVEST: Zvala me ženina sestra na kafu… – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Zvala me ženina sestra na kafu…

Sve što duže sedim ereekkcija je sve veća.Izgleda deset godina mlađe.Lice mi bukti od orahovače i zevanja u njene obblline.U tom razmišljanju prekide me njen glas: ,,Skidaj se “.Dok sam skidao pantalone okrenuo sam se ledjima ka njoj kako ga ne bi videla polluudignutog.

Šta se stidiš,reče ona meni,u donjem vEešu si,isto kao da si na baaazzenu.Kada sam se okrenuo i seo na stolicu imala je šta da vidi,sela je za sto na kojem se nalazila šivaća mašina,primakla stolicu i krenula da štepa panttaalone.Krajičkom oka je gledala u moj poluuddignuti,koji se ocrttaavao ispod bookserica.

Gledam je sa profila,sedim na metar od nje,kako se pomera grruudi joj njišu, braaddavice čini mi se paraju onu pamučnu majicu.Nema tona,ćutimo oboje,ona štepa,samo se zvuk šivaće mašine čuje.Okrenu ona glavu i pogleda pravo u mog vršnjaka,koji je već dostigao punu eerrekciju i reče:,, Blago mojoj snajki”. Auuu,šta sada da radim,obli me znoj.Nasmejao sam se i ustao,prišao i uzeo njenu levu ruku,prislonio na njega.

Očekivao sam šamar ili da me istera iz stana onako poluuggoolog.Samo je ćutala i počela da ga milluuje preko bookkserica,dok sam joj rukom mazio grruudi.Nemo i bez ijedne reči ,okrenula se ka meni,skinula bookkserice do kolena i strpala ga u uussta.

Nisam više mogao da izdržim,podigao sam je sa stolice,desnom rukom skinuo treennerku i gaaććice,i namestio preko stola. Od tada je prošlo godinu dana,ona i dalje dolazi kod nas,mi kod nje.Ponašamo se kao da se ništa medju nama nije desilo.Nijedan njen pogled ne može da oda da je ičega medju nama bilo.Ipak su žene bolji bleferi od muškaraca.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt