ISPOVEST: Zvala me ženina sestra na kafu… – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Zvala me ženina sestra na kafu…

Zvala me ženina sestra na kafu… Odem do automehaničara da mi popravi nešto na autu i dok sam ulazio u garažu zakačim nove farmerke na šasiju od šlep prikolice.Iscepa ih nove novcijate.U trenutku sam se setio suprugine snaje Sonje,koja se u slobodno vreme bavi šnajderajem i često mi je sredjivala garderobu.

Dobrodržeća žena u kasnim četrdesetim godinama,visoka crna sa ogromnim grruudimma,sva onako umilna,nežna,smerna,da čovek pomisli da je još deevica.

Inače to je bivša snajka koja se razvela pre dve godine od ženinog brata od strica i odselila u stan koji je nasledila od roditelja.Često smo se družili,išli jedni kod drugih,a naročito nakon razvoda,svakodnevno je dolazila kod supruge na kafu,baš smo bili bliski.

Okrenem je na mobilni i objasnim šta mi se desilo i pitah kada mogu da dodjem.Reče mi da je na bolovanju,ne radi u firmi i da je kući,da mogu kad hoću da dodjem i da popijemo kafu.Retko sam kod nje u stan išao bez supruge,samo jednom kada je kupila novu veš mašinu pa smo unosili .Zameni majstor na

autu šta je trebalo i ja se uputih kod Sonje.Inače sam znao mnogo intimmnnih stvari iz njenog života,često dok je pričala uz kafu sa suprugom iz dnevnog boravka čuo sam kako se žalila da je suprug prevario sa drugom,da dugo nisu imali odnoosse i da je željna dobrog seekksa,ali se boji da se upusti u priču sa bilo kime,jer se bojala osude već odrasle dece.

Kucam na vrata,nekako mi je nelagodno,gledam da li neko od komšija gleda,špijunira.Otvori Sonja vrata,sa osmehom na licu i reče :,,Upadaj smotani,samo cepaš stvari,gde su ti te pantalone”?,pogledom joj pokazao da su na meni.Oboje smo se smejali.Sedi da skuvam kafu,reče ona.

Počeli smo sa uobičajnim temama posao,računi,deca.Iznese na sto kristalni servis i dve čašice:,,Probaj moju orahovaču,pa mi kaži da li sam uspela”.Oduvek sam maštao i paaalio se na nju,nekako me paaalila ona njena nežnost,prirodna lepota,a i pikanterije kojih sam se kraaadom naslušao.

Znao sam da je supruga preeevvarila na proslavi 25.godina mature sa školskim drugom.Lupih ja dve orahovače i kafu,gledam je onako ispod oka,u stanu parno grejanje,toplo.A ona onako rasna u nekoj uskoooj trenerci,guuzzza zategla,majica pamučna,bez bruussa,brraaadavice se jasno naglašavaju,uh nije mi dobro.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt