Oženio sam ženu sa detetom – Ispovesti
Ispovesti

Oženio sam ženu sa detetom

Oženio sam ženu sa detetom, tačnije imala je ćerku od 17 godina. Kada je zenina cerka napunila 18 godina žena je uveliko bila trudna i otišla je u bolnicu na održavanje trudnoće. Ja i njena cerka smo ostali sami kod kuće. Jednog dana sam slučajno pogledao u njen mobilni telefon i video kako se dopisuje da jednim starijim gospodinom. Bile su tu i njene slike.

To je zagolicalo moju maštu. Ostao sam tu noć budan i prišunjao se njenim vratima. Iz sobe su se čuli nerazumljivi šapati. Otvorio sam vrata i ugledao je na krevetu, i telefonom na uvetu. Kad me je ugledala ostala je bez daha, onako nije se ni pomakla. Ja sam joj prišao, uzeo telefon prekinuo vezu i pitao je šta to radi? Prvo šta je rekla bilo je nemoj reći mami. Rekao sam da moram, a ona je tada skočila na mene počela me grliti, i onda smo prešli granicu. Posle toga smo se viđali skoro svaki dan, sve dok se ona nije udala.

BONUS ISPOVIJEST

Tata se oženio ponovo samo godinu poslije mamine sm.ti. Ja imam 15 godina, a njegova nova žene, MOJA MAĆEHA, ima samo 22. Od prvog dana bilo mi je jasno da se udala za tatu zbog koristi. Tata ima 45 godina i sigurno ga ne voli jer je lijep.

Pokušavala sam mu to reći, ukazati na to dosta puta, ali… čak je jednom na mene digao ruku. Juče sam je zatekla kako preko skajpa razgovara sa nekim momkom svojih godina, ono bili su baš kao momak i djevojka. Da stvar bude gora mene je predstavila kao svoju mlađu sestru. Osjećala sam se jadno. Kada je tata došao sa posla odmah sam mu to ispičala, a on je tada rekao da više ne može trpjeti moje ludorije i da će me poslati u dom ako samo još jednom nešto ružno kažem za njegovu ženu.

Related Articles

Rekao mi je da sam u zabludi, da je mrzim jer mi je ušla na maminu poziciju. Mnogo toga mi je rekao, mnogo čega se i ne sjećam, iskreno voljela bih da ovo ostalo što sam zapamtila izbrišem iz sjećanja

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt