Porodila sam se prije tri sedmice – Ispovesti
Ispovesti

Porodila sam se prije tri sedmice

Porodila sam se prije tri sedmice, rodila sam djevojčicu. Inače, zaposlena sam u jednoj privatnoj firmi kao pravnica i danas sam morala početi da radim. Nakon samo 3 semice direktor me pozvao na posao. Grozno, još se nisam ni oporavila, ali morala sam, muž ne radi i nisam imala izbora.

Kada sam jutros krenula na posao ostavivši bebu sa mužom, srce mi je pucalo od tuge, mislila sam da mi se ništa gore nemože desiti, ali kada sam došla u firmu, direktor me pozvao u svoju kancelariju i “zamolio” me, u prevodu naredio da se raspremim do pasa jer želi da malo uživa u pogeldu.

Zgrozila sam se kada mi je to rekao i tada sam ga pitala da se možda ne šali, a on je na mije pitanje odgovorio pitanjem meni a da mozda ne zelis otkaz Kako da kažem, igrao je na sigurno, znao je da ne mogu rizikovati da ostanem bez posla, jednostavno nisam imala izbora.

BONUS ISPOVIJEST

Bila sam maloljetna i živjela sa mamom kod njenog zaručnika. Jednom je keva otisla na posao i nas dvoje smo sami ostali u kući.

Bila sam u svojoj sobi kada je otvorio vrata. „Možemo li da porazgovaramo?“ rekao je zavodnički. „Naravno hajde uđi“ rekla sam i sjela na krevet. On je sjeo do mene i rekao “ Želim da mi daš to što imaš.

Često sam razmišljala o njemu ( iako je bio stariji od mene bio je sportski građen, pa je često bio glavni objekt mojih fantazija), tako da nisam oklijevala.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt