KOLEGA, KAKO LEP KOMAD! Čvrsto me stisni, hoću da mi se trese celo telo – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

KOLEGA, KAKO LEP KOMAD! Čvrsto me stisni, hoću da mi se trese celo telo

– Vidim, sviđaju ti se moje grudi – rekla je i počela da meša i stiska.

– Ovo će ti se još više svideti onda – nastavila je.

Ustala se i okrenula leđima i počela da me jaše. Njena guza je bila u prvom planu i za nekog u četrdesetima super je izgledala.

– Bili ste u pravu. Ovo mi se sviđa još više, ali bilo bi bolje da smo u drugačijoj pozi.

– Sledeća je onda doggy style kolega – odgovorila je i nastavila da se nabija na moj kurac.

Uživao sam, a po njenom stenjanu znao sam da i ona uživa. Ustala se s mene, okrenula i pogledala moj sočni kurac. Pogledala je mene i nasmešila mi se. Zatim je bez oklevanja opet prišla i počela da mi puši kurac. Htela je malo da ga očisti od naših sokova pre nastavka. Nakon toga se ustala, zavodljivo odšetala malo dalje i nagunula se preko stola.

– Hajde pastuve moj, čekam te baš kako si hteo.

Nisam čekao ni tren, odmah sam ustao i stao iza nje. Stavio sam ga opet u njenu pičkicu i počeo da je jebem. Ovog puta sam počeo da je jebem brže odmah i malo jače. Nije se bunila, čak štaviše, vrištala je govoreći:

– Nemoj da staješ.

Jebao sam je tako gledajući kako joj se guza zatrese svaki put kad uđem u nju. Voleo sam da je jebem i njena pičkica bila je kao ni jedna do sada. Napokon više nisam mogao da izdržim.

– Svršiću – rekao sam joj.

– Svršite u mene kolega – odgovorila je.

Bez daljnjeg razmišljanja ubrzao sam i pokušao izdržati što duže mogu tako, ali ubrzo više nisam mogao i počeo sam da svršavam u nju. Ostao sam tako dok nisam osetio da je vreme da ga izvučem. Čim sam ga izvukao ona se okrenula i očistila jezikom svu spermu s mog kurca. Sve je progutala, a zatim se ustala, uhvatila me za obraz, nasmešila mi se i poljubila me. Odmaknula se malo od mene i zahvalila na svemu. Bilo joj je žao što se više nećemo videti. Dok sam se oblačio malo sam razmislio o svemu, a zatim joj rekao da ne mora tako da se završi. Predložio sam joj da ostanemo u dobrim odnosima i dao sam joj svoj broj. Nakon toga sam izašao iz njenog kabineta i otišao kući.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt