KOLEGA, KAKO LEP KOMAD! Čvrsto me stisni, hoću da mi se trese celo telo – Ispovesti
Ispovesti

KOLEGA, KAKO LEP KOMAD! Čvrsto me stisni, hoću da mi se trese celo telo

Bio je to kraj mog školovanja na fakultetu i ostao mi je još jedan predmet. Samo još taj jedan predmet koji nikako nisam mogao da prođem. Pismeni bih napisao za odličan, ali na usmenom bi me uvek profesorka srušila. Očigledno me mrzela iz nekog razloga i nisam znao što više učiniti. Bio je to zadnji rok na koji sam morao da izađem pre odgovaranja pred komisijom gde niko do sad još nije prošao.

Znao sam da mi je to zadnja šansa da položim ispit i da uspešno završim fakultet. Bio sam spreman sve da učinim i da se rešim toga. Već sam našao i posao i sve je bilo dogovoreno, trebalo je sam da donesem diplomu do avgusta ili će zaposliti nekog drugog. A radilo se o nekoj uspešnoj kompaniji van Srbije.

Naučio sam celu knjigu od korica do korica, čak sam znao i izdavača, godinu izdavanja, pisca, ma sve sam znao o knjizi, ono što opisuje ali i ono što obuhvata. Čak i sporedne ljude koji su radili na knjizi a nisu spomenuti u njoj. Bio sam potpuno spreman. Došlo je vreme usmenog ispita. Otišao sam na fakultet i ostao da odgovaram među zadnjima, bez obzira što sam pokušavao da se javim pre, ona jednostavno nije htela da me ispita. Ostavljala me za kraj. Čekao sam dobrih dva sata da me ispita i onda sam napokon došao na red. Ostali smo samo nas dvoje u kabinetu.

Započela je:

– Dobar dan kolega, opet se srećemo.

Odgovorio sam joj:

– Dobar dan profesorka. Da, opet se srećemo, nadam se ovaj put uspešno.

– Pa kolega videćemo – odgovorila je i krenul je da me ispituje.

Šta god me pitala znao sam, čak sam i nju uspeo nešto da naučim pošto sam svoje znanje proširio internetom. Koliko je bila zadovoljna toliko je bila i besna jer je htela da me sruši. Zaustavila me:

– Kolega stanite.

– Nešto sam pogrešno rekao? – upitao sam je začuđeno.

– Ništa takvo kolega, ali moram vam odmah reći, nećete proći.

– Ali zašto? Pa sve znam i sve što ste me pitali znao sam.

– Kolega vrlo je jednostavno objašnjenje.

– Da, a koje to profesorka?

– Želim nešto drugo od vas.

– Molim? – nisam imao što da dodam pa sam pričekao na objašnjenje.

– Vi ste vrlo zgodan mladić, lepo ste građeni, pametni, ali uz to ste i sami. Ja sam žena u godinama, nemam muža i fali mi muško društvo. Ako želite da prođete, moraćete nešto da učinite za mene.

U tom trenutku sam već bio siguran šta želi. Samo sam stajao tamo zbunjen, ne znajući njen sledeći potez. Ustala se, prišla mi i uhvatila me za kurac:

– Ajde kolega, sigurna sam da ste o tome maštali samo što to sada ne želite da priznate.

Znao sam da je u pravu, stvarno mi je to bilo na listi želja. Spavati s jednom od profesorki, ne znam zašto, ali to mi je bio neki fetiš. Sve se dogodilo tako brzo, ali u tom trenutku sam odlučio i to sam i napravio. Uhvatio sam je za guzu i privukao sebi bliže, pa joj šapnuo na uvo:

– U pravu ste profesorka, maštao sam već duže vreme o Vama i zamišljao sam kako bi bilo lepo jebati ovu guzu.

– Pa kolega danas ćete to i saznati – odgovorila mi je sa smeškom, otkopčala mi pantalone i izvadila kurac.

Počela je da ga drkata, a zatim rekla:

– Jako lep komad kolega.

Nakon čega je klekla i počela da ga puši. Videlo se da zna šta radi, ali se bome videlo i da joj fali kurac jer je uživala u njemu. Lizala je glavić, zatim je prešla na telo i celog ga je lizala i pušila. Neću da lažem, uživao sam u njenom jeziku. Osetila je to i dok ga je lizala gledala me u oči da vidi kako uživam. To ju je palio jer je znala da radi dobar posao. Nakon toga je zastala, rekla:

– Ako ti se to svideo, onda će te ovo izludeti.

Potom ga je namestila između usana i počela duboko da ga guta. Imala me pravo, izluđivalo me to od tolikog užitka. Stvarno je znala što radi i što paše muškarcu. Duboko ga je pušila i morao sam da je uhvatim za glavu i pratim je rukama. Bilo je toliki užitak da nisam više mogao da izdržim i samo sam odjednom počeo da svršavam u njena usta. Nije se bunila, nastavila je da gaa puši dok nisam skroz svršio, a zatim je sve počistila od moje sperme i oblizala se sa užitkom.

– Dugo nisam osetila ovaj fini okus sperme.

– Ako vam se svidelo ima toga još bez brige – odgovorio sam joj te joj potom skinuo suknju i video njene gaćice.

Nosila je lepe crne čipkaste gaćice i to mi se jako svidelo. Postavio sam je na sto i svukao joj gaćice. Video sam njenu pičkicu. Bila je potpuno glatka, kao da je znala da će se ovo dogoditi, možda i nije znala, ali se nadala pa se spremila. Za profesorku u četrdesetima pičkica joj izgleda kao da ima dvadeset. Već je bila vlažna od pušenja mog kurca pa su lepo sokovi cureli iz nje. Nisam više mogao da odolim pa sam kleknuo i počeo da joj ližem pičkicu. Bila je jako sočna. Lizao sam joj spoljne usnice, zatim i unutrašnje a zatim i ulazio jezikom u nju. Stenjala je od užitka, a još nije osetila ni ono najbolje.

Zatim sam polizao dva prsta i počeo da joj guram u pičkicu. Osetio sam da je uska i bio iznenađen, pre nego što sam počeo napokon da joj ližem klitoris stavio sam joj prste u ribicu i gledao sam kako uživa. Zatim sam napokon počeo da ližem i njen klitoris i da je slušam kako stenje od užitka. Pohvalila me kako sam dobar a zatim mi uhvatila glavu i kroz stenjanje se prodrala da će da svrši. Nastavio sam tako da joj guram prste i ližem joj klitoris dok se stvarno nije počela tresti od užitka i grčiti od orgazma. Zadržala mi je glavu i osetio sam novi miris i sokove dok je svršavala.

– Ovo je bilo odlično kolega – kroz uzdisaj mi je rekla.

– Drago mi je da Vam se svidjelo profesorke. Da li je to sada prolaz?

– Kolega ovo je za 5, a ne za prolaz.

– Drago mi je da je tako.

Dao sam joj indeks i upisala mi je 10-ku. Nakon što mi je upisala 10 u indeks rekao sam joj:

– Ali profesorke, to nije bilo sve od mene.

Nakon čega sam joj pokazao na svoj kurac koji je bio ponovno tvrd. Njen pogled u očima sve je rekao. Otvorila je oči širom od radosti, a zatim ga je i poljubila. Skinila je košulju, a zatim i grudnjak te stavila moj kurac između svojih grudi. Grudi su joj bile lepa trojka. Trljala je kurac između svojih grudi i liznula svaki put vrh kad bi došao bliže njenim ustima. Zatim se ustala i legla na sto. Raširila je noge i gledala me onako jedva čekajući da je izjebem. Stao sam ispred nje i namestio kurac na njenu pičkicu. Počeo sam da ga trljam o nju i onako je još malo izazivam da ga bude što željnija. Napokon sam odlučio da ga stavim unutra. Ušao je lagano unutra i zastenjala je od užitka. Osetio sam da je stvarno uska kao neko ko ima 20.

– Profesorka, imate jako usku pičkicu. Vrlo pohvalno.

– Pa hvala Vam kolega. Drago mi je da Vam se sviđa.

Počeo sam polako da je jebem, hteo sam da osetim njenu usku pičkicu celom dužinom svog kurca. Gledao sam kako moj kurac ulazi i izlazi iz njene uske pice, a zatim i nju kako uživa. Dok sam je tako polako jebao posmatrao sam i njeno telo. Nije bila top model, imala je celulita, imala je i sala, ali to ništa nije važno jer je i dalje prelepa. Pohvalio sam je, i rekao joj da ništa ne brine i da izgleda odlično. Mislim da je čak i pustila suzu od sreće budući da je to čula od zgodnog mladića poput mene.

Zna da sam imao puno prelepih mladih devojaka jer me viđala ispred fakulteta, ali videla me i u dvorani dok smo imali fizičko na prvoj godini. Priznala mi je da je maštala o seksu sa mnom već od tog prvog dana kad me videla i napokon se i njena mašta ostvarila. Od tog dana je pošlo već pet godina i od tada nije imala nikog i ni sa kime se nije jebala jer je htela mene. Malo sam ubrzao tempo i gledao kako uživa u seksu samnom. Posmatrala je moje telo i kao klinka slinila zamnom čak i dok je jebem. Nagnuo sam se prema njoj a ona je obavila svoje noge oko mog tela i počela da me pipa po leđima. Zatim, iznenada, i poljubila. Nisam se zgrozio, samo sam se prepustio poljupcu koji je trajao dok sam je tako jebao. Šapnula mi je na uvo:

– Volela bih da budem gore.

– Čvrsto me stisni – rekao sam joj a zatim i ja nju uhvatio oko leđa te je podigao s kreveta.

Legao sam na sto i pustio nju da bude gore i da me jaše. Pustio sam je da bude glavna. Videlo se da voli da jaše pa sam je pustio. Sama se nabijala na koj kurac i cedila me svojom uskom pičkicom. Gledao sam kako joj grudi poskakuju i mogu vam priznati da je bio lep prizor.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt