U KANDŽAMA PERVE*ZNOG ŠEFA: Oproštajno veče, a on me opraštao od užitka – Page 5 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

U KANDŽAMA PERVE*ZNOG ŠEFA: Oproštajno veče, a on me opraštao od užitka

– Zašto si to uradio, što ih šamaraš? – bilo mi je čudno, nisam znala šta da radim.

Samo me je nemo pogledao nasmesivsi se potom je uzeo bananu i polako uvlačio u moj cvetic. Bolelo je, a i jako neprijatan osecaj, bar meni ali opet kako on to radi i način na koji on to radi I činjenica da radi to meni svojoj kučki u meni je izazivalo pozudu I strast. Jebao me je bananom nekih dobrih 10 minuta, u međuvremeju dirajuci mi bradavice čas ih je stezao čas milovao, prijalo mi je.

Gazda je bio krajnje pervezan, imao je taj neki pogled koji je govorio hocu da se igram sa tobom I ti tu nista ne mozes, voleo je da drzi stvar u svojoj ruci I da se zna ko je gazda. Dok je to radio kurac mu je ponovo narasto, boze treci put, pomislila sam sta ce sada da mi radi. Ustao je uzeo me za ruku i okrenuo, bila je to pseca poza. Počeo je da me jase jako, ustao je na noge svom tezinom naslonivsi se na mene, od tezine legla sam na jastkuk dok mi je guzika bila u zraku podignuta. Jebao me jako dok me je povlačio za kosu, imala sam dugačku, napravio je konjski rep i silno udarao kurcom o moje dupe. Kako me je to palilo jebao me pravo muski, sirovo, bez trunke emocija.

Psovao, ponižavao, samarajuci mi jednom rukom veliko dupe. Dupe me je bolelo, bilo je cvrceno, potom se malo odmakao uhvatio me otpozadi za grudi I počeo ih stezati jako, bolelo me je, moje grudi jesu bile povece, ali toliko da su mogle stati u njegove ogromne ruke, imao je bas velike sake. Voleo je da ih mesi, prelivale su ali ih je vesto mesio. Dok se igrao sa mojim grudima silno me je jahao, znoj se slivao sa mene poput fontane. Jos kada je počeo da me lupa po guzi jače osetila sam takav nalet energije, telo mi je zadrhtalo, počela sam se trzati od strasti svrsavala sam, gazda je video promenu na meni samo me je uzeo za siroke bokove I počeo jos jače udarati, taj zvuk udaranja njegovog kurca o moju guzu je bilo nesto najlepse sto je moglo ispuniti tu sobu. Nisam imala vise snage počela sam se umarati, ali uzivanje je bilo na vrhuncu, ali gazda je bio pravi sadista legao je I rekao da ga jasem. Nisam imala snage vise, molila sam ga da se malo odmorim, upala misica, ma upala celog tela.

Zajahala sam ga kao nikoga pre licem gledajuci u njegovu ogromnu glavu. Drzao me je za grudi stezuci mi bradavice, stezuci mi grudi, kad god bi počela da usporavam uhvatio bi me za struk I počeo jače nabijati, samo bi govorio:

Related Articles

– To, to, to, kobilo moja.

Imao je snage moram priznati, ne znam odakle mu tolika snaga ali je imao. Stavivsi mi ruke ispod butina počeo je dizati mene I tako ubrzavati jahanje, gotovo nisam pala koliko sam se umorila. Bila sam na vrhunsku svrsavanja, a zadnji atom snage sam crpela. I odjednom počeo je da se grči, da urliče da se rinta poput konja, uplasila sam se, počeo je svrsavati. Sefe nemojte u mene, ne u mene molim vas, sefe zatrudnecu. Osetila sam mlaz tople sperme u sebi bilo je nesto najlepse sto sam mogla osetiti nakon mnogo godina. Urlao je na sav glas, stezuci me jako za struk dok me brzo jahao, cela ta slika ta epizoda ja na njemu on me jase moje krupne grudi poskakaju gore dole, moje crveno dupe udara njegov poveci stomak. Ja devojka u 24 godini jasem čoveka od 64 koji otac moze da mi bude, da ta neka čudna taboo slika u mojoj glavi izazivalo je takvu strast takvu pozudu da sam za par sekundi posle njega i ja počela da svrsavam. Jos jače poskakajuci naslonivsi se na njegove grudi nalet neke energije, snage jaukala sam, vristala.

– Gazda Vaša sam, imajte me, ćerka mogu da vam budem, ali sam Vaša hoću Vaše dete, hoću da ga dojim, gajim, hoću da Vas jašem, da Vam budem rasna kobila, da me pumpate, da me dojite igrate se sa mnom, Vaša sam.

Ni sama ne znam sta sam tada u naletu strasti sve pričala ni sama ne znam kako to da ja pričam ja koja sam stidljiva koja nikada ne bi mogla da pomisli ovako nesto, sada se dere na sav glas. Znoj se slivao niz mene, počela je neka mučnina samo sam pala na njegova ramena, a kurac je bio jos u meni tvrd ali se spustao, sperma je tekla bas me je napuio. Nisam znala nista vise bila sam u transu san me je stizao, umor, bolovi na svim mogucim mestima. Lezala sam, a krupne dojke su se sirile i suzavale usled disanja koje se vremenom smirivalo. Gazda me je pomilovao po kosi, guzi i samo rekao odmori se bila si dobra večeras, steta sto ides… san me je brze hvatao, prolazile su mi razne slike kroz glavu, kako seks moze da bude lep, prvi put sam svrsila u zivotu, ova sirovina na kojoj lezim dovodi me do ludila.

Mislila sam da je jedan napaljeni starac koga svaka klinka moze da obrne oko prsta, ali grdno sam se prevarila, sa ovim čovekom nema zezanja I njegova je poslednja steta sto je stariji. Ovakvog čoveka hocu za sebe, ovo mi treba u zivotu da me smiri, da me ukroti. Gomila misli, slika, događaja, uporedivanja, vrtelo se u mojoj glavi, a onda je slika počela da bledi, utonula sam u san, nisam htela da se ikada ova noc zavrsi, gazda je počeo da me osvajava, sada razumem one kučke sada ih potpuno razumem… san me je osvojio.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt