U KANDŽAMA PERVE*ZNOG ŠEFA: Oproštajno veče, a on me opraštao od užitka – Page 3 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

U KANDŽAMA PERVE*ZNOG ŠEFA: Oproštajno veče, a on me opraštao od užitka

Nasmejala sam se i ušla unutra. Počela sam da svlačim suknjicu skinula sa sebe, ostala sam u halterima, otkopčavši preostale dugmiće sa košulje i sebe sam napalila gledajući u svoje telo. Grudi u crnom brusu kipele su da izađu van, uvek sam jedan broj manji uzimala da se ima šta dodatno videti. Istina je da nisam nikada davala povoda, niti se oblačila izazovno ovo je bilo jače od mene ni sama ne znam što ali to sam zapravo ja, uvek seksi ispod krpe krupnog veša, stariji iskusni lisci su to odavno izvalili i na sam pogled ka meni osetila bi da znaju šta nosim ispod na sebi. Pogledala sam sebe u ogledalu i rekla idemo to je to. Moram priznati tada sam imala tremu iako sam popila vino je svoje radilo, ovo je bilo nešto novo, to je drugi muškarac u životu sa kime ću da spavam nisam znala kako da se ponašam niti da li je ovo u redu, gomila misli su me obuzila ali nazad ne može, a ovo je nešto za kraj. Sredila se na brzinu pribrala i izašla van. Gazda je ležao u gaćama na krevetu ispijajući vino i gledajući nešto u telefonu. Kada je video da sam spremna kurac mu je istog časa poskoči i ukrutio se. Gazda je zablenuo u mene kao da nikada žensko nije video u životu. Bilo me je malčice stid spustila sam glavu, a on je poskočio sa kreveta uzeo za ruku i doveo do kreveta.

– Kako si zgodna, šta da radim sa tobom, što me ostavljaš – pričao je.

Ćutala sam, nisam znala šta da kažem, samo sam klimnula ramenima. Jednom rukom je uzeo moje ruke, a drugu stavio na moje lice i počeo da me ljubiti, pohotno sisajući moj jezik. Zacvilela sam, čudno mi je bilo, a on još jače krenuo da sisa. Tako neko vreme i onda me je silno zabacio na krevet, pala sam gledajući šta će sledeće da uradi. Naredio mi je da skinem brus, klimnula sam glavom i okpočala polako sam ga svukla sa sebe, grudi su se oslobodile, bradavice ukrućene njihale su se gore-dole dok sam ubrazano disala. Prišao mi je polako uhvativši me za nogu.

– Nisi skinula štikle, znaš li ti da me to pali, jahaću te u njima kobilo moja.

Samo sam ga gledala i klimajući glavom, uplašila sam se prvi put da se uplašim u životu, čudno je bilo, pre neki dan silovanje mi je visilo o glavi, ali ovo je nešto drugo, osetila sam strah šta će da mi sada uradi. Imali smo celu noć zajedno, bila sam njegovo vlasništvo i dobrovoljno sam se upustila u ovo. Prišao mi je uhvatio za butine i povukao ka sebi, pala sam na krevet, ležala, uzeo je moje noge zabacio preko ramena i primakao se meni ka licu, moje grudi su dodirivivale njegova razvijena ramena, a moje bradavice još više ukrutile na sami dodir njegovog ljubavnog ćilima, palilo me je to. Gledao me je dok mi se kurcom nabijao na gaćice, osetila sam ga na sebi, tvrd velik, prijao mi je, skroz sam ovlažila, želela sam ga u sebi. Htela sam da budem njegova da me ima poseduje da me pumpa kako on hoće i koliko on hoće. Počeo je da se trlja o mojim gaćicama dok mi je rukom stegao lice, njegova šaka zaklonila je pola moje glave.

– Kobilo moja rasna šta da radim sa tobom – pričao je.

Samo sam ga gledala i tiho rekla:

– Jebi me kako želiš gazda.

Od tih reči je pomahnitao, ustao sa mene i pocepa mi gaćice, uplašila sam se kao nikada u životu, onda skinuo gaće i pogledao me u tom trenutku.

– Jebaću te je li znaš? Jebaću te za sve one godine koje si mi bežala. Jesi li čula?

Nemo sam ga gledala i grizla se za usnu, bože kada mi ga je uterao osetila sam se na sedmom nebu, ne znam je li brže ikada u mene nešto ušlo, toliko sam bila napaljena, toliko ovlažila, toliko zračila da mi treba kurac, sve ove godine bez njega, šta sam to radila sebi, što sam sebe kažnjavala. Od ovog časa ima da jašem kada mi se ukaže prilika, neću se više praviti. Misli su letele mojom glavom dok je gazda uterao svoju kobasicu u meni. Tako je bio tvrd, velik, gledao me je i smejao se, počeo je polako da ulazi i izlazi, tiho sam jaukala, a onda je počeo da ubrzava jahanje. Uhvatila sam ga za leđa i zarila nokte pod kožu, to ga je samo tako uzbudilo počeo je silno da me jebe dok je na meni.

Moje noge su bile na njegovim ramenima, moje štikle iza njegove glave, malo se zadigao uzeo jednu nogu i skinuo štiklu sa nje, pala je do njega, uzeo je u svoje ruke, a drugom rukom držeći moje noge ka sebi. Uzeo je štiklu i počeo mirisati u nju to ga je hipnotisalo, davalo mu samo tako snagu, svakim njegovim zaletom osetila bih bol u sebi, prijalo je. Nikada nisam ovako uživala sa čovekom, večito je bio pijan, slab za seks, večito nervozan, uvek ljut. Retko kada bi imali odnose, na početku je bilo sve kako treba, bar se meni tako činilo, šta sam znala bila sam dete, željna opakih momaka brzog života eh. Došao bi pijan, opalio mi šamarčinu i naterao da mu ispušim. To je bilo sve, a ujutru bi se budio sasvim drugi čovek kao da ništa nije bilo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt